فراشپز- در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و خوشمزه که البته پر از خاصیت هم باشد، نیست. فرنی هم جزو این دسرها قرار دارد. دسری که درست کردن آن پیچیدگی خاص ندارد و طعم لذیذ و شیرین آن طرفداران خاص خود را دارد.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه یک فرنی خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
شیر: ۴ لیوان
آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
۱. شیر را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش نزدیک شد، شکر را به آن بیفزایید تا حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید.
۲. آرد برنج را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا آرد باز شود. سپس به قابلمه روی گاز اضافه کنید.
۳. بعد از اضافه کردن آرد، برای دقایقی اجازه دهید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد. در این حین باید فرنی را به طور مرتب هم بزنید تا گلوله نشود یا ته نگیرد.
۴. در انتها که فرنی به غلظت رسید، شعله را خاموش کنید تا از جوش بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.
بعد از ریختن فرنی در ظرف سرو، صبر کنید کاملا خنک شوند، سپس در یخچال بگذارید. این کار از آب انداختن فرنی جلوگیری میکند.
منبع: همشهری
فراشپز- کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای ایرانی است که به عنوان غذای اصلی هم…
فراشپز- کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش.…
فراشپز- چای زعفرانی یکی از چای های پرطرفدار میان ایرانی ها می باشد که در…
فراشپز- کباب تتالی یا کباب ته تالی یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی شهر اراک است.…
فراشپز- یکی از رسم های کهن شب عید پختن سبزی پلو با ماهی است که…
فراشپز- شیرینی گردویی با شکر قهوهای یکی از روشهای پخت شیرینی گردویی است که بافت…