آشپزی

با این ۴ میان‌وعده به جنگ سرما و آنفولانزا بروید

فراشپز در این گزارش تهیه ۴ غذای مغذی را آموزش می‌دهد تا بتوانید از شر ویروس‌ها و سرماخوردگی‌های زمستان خلاص شوید.

حالا که زمستان کم‌کم شروع شده، همه‌چیز برای شروع انواع سرماخوردگی‌ها و آنفولانزا‌ها مهیا است. در این هوای سرد هم برای جلوگیری از انواع بیماری‌ها و ویروس‌ها باید با خوردن غذا‌های مغذی، سالم و استراحت به جنگ بیماری برویم و سیستم ایمنی بدن‌مان را تقویت کنیم. در همین میان لازم است تا مواد غذایی تقویت‌کننده را در این فصل به سبد غذایی خود اضافه تا بتوانیم بیماری‌ها را مهار کنیم. در همین میان «ایرنا زندگی» طرز تهیه ۵ غذای مغذی را آموزش می‌دهد تا بتوانید از شر ویروس‌ها و سرماخوردگی‌های زمستان خلاص شوید.

سوپ مرغ لیمویی و کینوا

سوپ مرغ و کینوا یک ترکیب عالی با انواع ویتامین‌های A و C است که یک وعده رضایت‌بخش را فراهم می‌کند و یک مشت محکمی از تقویت‌کننده‌های ایمنی برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی است. در تهیه این سوپ می‌توانید از سبزیجات کم‌سدیم نیز استفاه کنید و مقدار نمک آن را کنترل کنید تا وعده‌ای کاملا سالم داشته باشید.

سوپ زنجبیل، سیب و هویج

ویتامین A یک ماده مغذی اساسی برای حمایت از سیستم ایمنی است، زیرا غشا‌های مخاطی را در دهان، بینی و سینوس‌های شما حفظ می‌کند که به عنوان مانعی در برابر میکروب‌ها عمل می‌کند؛ بنابراین خوردن غذا‌هایی مانند هویج سرشار از بتاکاروتن (که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند) هوشمند است. از سبزیجات موجود در این سوپ شیرین لذت ببرید و از مزایای ضد التهابی زنجبیل نیز بهره‌مند شوید. این یک روش ساده و خوشمزه برای لذت بردن از عطر و طعم‌های پاییز و دادن سیستم ایمنی بدن به شما در برابر اشکالات مزاحم است که در این دوره از سال پرواز می‌کنند.

شیر زردچوبه

این ادویه زرد دارای برخی مزایای چشمگیر است؛ از کاهش درد ورم مفاصل گرفته تا تقویت سلامت پوست. زردچوبه یکی دیگر از ترکیبات ضد التهابی عالی است که باید در وعده‌های غذایی شما قرار گیرد. یک راه آسان برای ترکیب ادویه این است که سعی کنید آن را به شیر مورد علاقه خود اضافه کنید.

اسموتی انار و زغال اخته

آب انار و زغال اخته دو برابر آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی ارائه می‌دهد. فقط ۵ مواد لازم و ۵ دقیقه طول می‌کشد تا این نوشیدنی خوشمزه که برای یک میان وعده ظهر مناسب است، جوش بیاورید. اگر از خوردن آن برای صبحانه لذت می‌برید، با یک تخم مرغ آب پز، مشتی از آجیل جوشانده و یک و نیم فنجان جو دوسر را برای یک وعده غذایی مداوم مخلوط کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه خورش قیمه عربی: دستور پخت اصیل و خوشمزه

فراشپز- آیا تا به حال طعم بی‌نظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کرده‌اید؟…

2 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

4 ساعت ago

دستور پخت نان شیرمال به سبک نانوایی

فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…

5 ساعت ago

طرز تهیه کوکی خرما و گردو به روش قنادی ها

فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکی‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید برای صبحانه…

6 ساعت ago

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل

فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذا‌های ساده و خوشمزه کشور…

6 ساعت ago

املت قیساوا؛ طعم متفاوت تخم مرغ با میوه‌های خشک

املت قیساوا، یکی از انواع املت‌های سنتی و خوش‌طعم ترکی است که با استفاده از…

7 ساعت ago