آشپزی

با سیب، به و هویج یک مربای مخلوط خوشمزه درست کنید

فراشپز- مربای میوه‌های مخلوط یکی از انواع خوشمزه مربا است که به دلیل ترکیب میوه سیب با به و هویج طعم و رنگ بسیار دلنشینی دارد.

به گزارش فرارو، مربا یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه‌ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود. مربا‌ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه‌های گوناگون تهیه می‌شوند.

اگر برای پخت مربا چند میوه را با هم مخلوط کنید، مربای خوشمزه‌تری خواهید داشت، زیرا ترکیب میوه‌ها با هم طعم دلچسبی را به وجود می‌آرود. ترکیب سیب با به همیشه جذاب است و اضافه کردن هویج به آن طعم خوشایندتری را خلق می‌کند. به شما اطمینان می‌دهم که بعد از یکبار درست کردن و خوردن این مربا مشتری دائمی آن خواهید شد. اگر دوست دارید این مربای مخلوط خوشمزه و خوشرنگ را در منزل درست کنید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

هویج: نیم کیلو
سیب: ۲ عدد
به بزرگ: ۲ عدد
شکر: ۱ کیلو
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای پختن این مربای خوشمزه، اول شکر را داخل یک قابلمه (ترجیحا مسی) متوسط بریزید و تا نیمه قابلمه را از آب پر کنید. مخلوط آب و شکر را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کم کم جوش بیاید. سیب‌ها و هویج‌ها را پوست و بعد از آن هرکدام را جداگانه رنده کنید. به را با پوست به‌صورت جداگانه رنده کنید. تخم به را داخل یک لیوان بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و روی بخار کتری بگذارید تا لعابی شود. وقتی ترکیب آب و شکر جوش آمد و کم کم به قوام رسید، مخلوط هویج و به رنده شده را داخل آن بریزید و اجازه بدهید نیم ساعت با حرارت کم بجوشد.

در مرحله بعد سیب رنده شده را داخل قابلمه بریزید. تخم به را از صافی رد کنید و آب لعاب‌دار آن را داخل قابلمه مربا بریزید. اجازه بدهید مربا یک ساعت دیگر با حرارت کم بجوشد. در مرحله آخر هل، گلاب و آبلیمو ترش را به مربا اضافه کنید و هم بزنید. حالا یک دمکنی روی درب قابلمه بگذارید و مربا را به مدت نیم ساعت با حرارت کم دم کنید تا مربا خوشرنگ و جا افتاده شود. بعد از اینکه مربا آماده شد، اجازه بدهید داخل قابلمه بماند تا کاملا خنک شود؛ سپس مربای خوشمزه مخلوط را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در جای خشک و خنک یا داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم

ـ سعی کنید برای پخت مربا همیشه از قابلمه مسی استفاده کنید تا مربای شما خوشرنگ شود.
ـ لعاب تخم به، به خوشرنگ شدن مربا کمک می‌کند، پس آن را حذف نکنید.
ـ اگر مربا زیادی غلیظ شود، بعد از خنک شدن و مدتی ماندن، شکرک می‌زند، پس به میزان آبی که اضافه می‌کنید و غلیظ شدن مربا توجه کنید. اگر مربا در انتهای پخت خیلی غلیظ و سفت شد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. یکی از راه‌های تشخیص جا افتادن و آماده بودن مربا این است که یک قاشق از شیره مربا را توی یک پیاله یا نعلبکی بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد شود. بعد نعلبکی را بچرخانید، اگر شیره غلیظ بود و به‌راحتی توی ظرف تکان نمی‌خورد؛ یعنی مربای شما جا افتاده و آماده است.
ـ برای نگهداری مربا از شیشه‌های خشک و تمیز استفاده کنید که درب فلزی سالم و بدون فرورفتگی یا سیاهی داشته باشند.
ـ سعی کنید برای تهیه هر نوع شیرینی و مربا حتما از هل سبز استفاده کنید؛ زیرا هل سبز عطر و بوی بیشتری نسبت به هل سفید دارد.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

فراشپز- رشته پلو قیسی یکی از غذا‌های محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز…

9 دقیقه ago

طرز تهیه پلوی نخود فرنگی با مرغ ریش ریش شده

فراشپز- پلو نخود فرنگی با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و راحت می باشد.…

38 دقیقه ago

روش تهیه ساندویچ مغز گوسفند به روش خانگی

فراشپز- ساندویچ مغز یکی از ساندویچ‌های محبوب ایرانیان است البته بهتر است بگوییم یکی از…

1 ساعت ago

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی

فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را…

2 ساعت ago

طرز تهیه قیمه توماتیز؛ خوشمزه و مجلسی

فراشپز- قیمه توماتیز یکی از انواع غذا‌های محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه…

2 ساعت ago

سیر ترشی عربی، یک طعم فوق‌العاده برای عاشقان سیر ترشی

فراشپز- ترشی سیر عربی یکی از انواع ترشی‌های سیر بسیار خوشمزه است که از ترکیب…

3 ساعت ago