فراشپز- اگر میخواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید، پیشنهاد ما به شما کوکو قارچ است. غذای نانی خوشمزه که در کنار طعم لذیذ، عطر و رنگ و لعاب جذاب دارد.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد : ۴ نفر
مواد لازم:
قارچ:۳۰۰ گرم
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری: ۵۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱. در ابتدا سیب زمینیها را به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک داخل یک قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آبپز کنید. بعد آنها را پوست گرفته و رنده کنید.
۲. در ادامه قارچها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید. بعد آنها را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.
۳. در ادامه پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به کاسه سیب زمینی بیفزایید. حالا جعفری ساطوری شده را داخل کاسه ریخته و بعد تخم مرغها را شکسته و مواد اضافه کنید.
۴. سپس آرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۵. در ادامه یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن ریخته و بگذارید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل تابه سرخ کنید.
نکته:
– تخم مرغها را زمانی باید به قارچ و سیب زمینی اضافه کرد که کاملا خنک باشند. رد غیر این صورت بریده بریده خواهد شد.
– در تهیه این کوکو آب پیاز باید به خوبی گرفته شود چون آب پیاز باعث شل شدن مایه شده و باعث میشود تا کوکو به درستی سرخ نشود.
– در صورت تمایل می توانید مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یک جا هم سرخ کنید که این امر کاملا سلیقهای است.
چند ترفند برای غذاهای نونی:
اگر رژیمهای غذایی لاغری را دنبال میکنید، برای سرخ کردن غذاها از مقدار بسیار کمی روغن کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید.
برای رژیمی کردن کوکو آن را بدون روغن و در فر سرخ کنید.
برای اینکه قارچها موقع سرخ شدن سیاه نشوند، کمی آبلیمو به آنها اضافه کرده و با شعله زیاد سرخ کنید.
برای اینکه غذاها طعم بهتری داشته باشند، ادویهها و زردچوبه را در پیاز داغ حسابی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- رب گوجهفرنگی یکی از مواد اصلی و پرکاربرد در آشپزی است که به غذاها…
فراشپز- چهارشنبهسوری یکی از قدیمیترین جشنهای ایرانی است که مردم از دیرباز آن را با…
فراشپز- یکی از انواع دسر ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است. این…
فراشپز- سالاد لوبیا چیتی با ذرت یکی از گزینههای عالی برای کسانی است که به…
فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که میتوانید آن را…
فراشپز- ماست های خانگی گاهی ترش می شوند و گاهی شیرین،که ممکن است مورد پسند…