آشپزی

با قارچ کوکو درست کنید

فراشپز- اگر می‌خواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید، پیشنهاد ما به شما کوکو قارچ است. غذای نانی خوشمزه که در کنار طعم لذیذ، عطر و رنگ و لعاب جذاب دارد.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه کوکو قارچ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد : ۴ نفر

مواد لازم:

قارچ:۳۰۰ گرم

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط

پیاز: یک عدد متوسط

تخم مرغ: ۳ عدد

جعفری: ۵۰ گرم

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

آرد سفید: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. در ابتدا سیب زمینی‌ها را به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک داخل یک قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آبپز کنید. بعد آنها را پوست گرفته و رنده کنید.

۲. در ادامه قارچ‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید. بعد آنها را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.

۳. در ادامه پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به کاسه سیب زمینی بیفزایید. حالا جعفری ساطوری شده را داخل کاسه ریخته و بعد تخم مرغ‌ها را شکسته و مواد اضافه کنید.

۴. سپس آرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۵. در ادامه یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن ریخته و بگذارید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل تابه سرخ کنید.

نکته:

– تخم مرغ‌ها را زمانی باید به قارچ و سیب زمینی اضافه کرد که کاملا خنک باشند. رد غیر این صورت بریده بریده خواهد شد.

– در تهیه این کوکو آب پیاز باید به خوبی گرفته شود چون آب پیاز باعث شل شدن مایه شده و باعث می‌شود تا کوکو به درستی سرخ نشود.

– در صورت تمایل می توانید مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یک جا هم سرخ کنید که این امر کاملا سلیقه‌ای است.

چند ترفند برای غذاهای نونی:

اگر رژیم‌های غذایی لاغری را دنبال می‌کنید، برای سرخ کردن غذاها از مقدار بسیار کمی روغن کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید.

برای رژیمی کردن کوکو آن را بدون روغن و در فر سرخ کنید.

برای اینکه قارچ‌ها موقع سرخ شدن سیاه نشوند، ‌ کمی آبلیمو به آنها اضافه کرده و با شعله زیاد سرخ کنید.

برای اینکه غذاها طعم بهتری داشته باشند، ادویه‌ها و زردچوبه را در پیاز داغ حسابی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه انواع غذا با رب گوجه فرنگی

فراشپز- رب گوجه‌فرنگی یکی از مواد اصلی و پرکاربرد در آشپزی است که به غذا‌ها…

1 ساعت ago

غذا‌های مرسوم و محلی شب چهارشنبه سوری

فراشپز- چهارشنبه‌سوری یکی از قدیمی‌ترین جشن‌های ایرانی است که مردم از دیرباز آن را با…

2 ساعت ago

طرز تهیه کرم باواریا سه رنگ با طعمی بی نظیر

فراشپز- یکی از انواع دسر ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است. این…

3 ساعت ago

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی مخصوص با ذرت

فراشپز- سالاد لوبیا چیتی با ذرت یکی از گزینه‌های عالی برای کسانی است که به…

3 ساعت ago

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴؛ شیرینی یاقوتی شیرینی شیک و خوشمزه

فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که می‌توانید آن را…

4 ساعت ago

طرز تهیه ماست خانگی + نکات و بهترین دستور درست کردن ماست

فراشپز- ماست های خانگی گاهی ترش می شوند و گاهی شیرین،که ممکن است مورد پسند…

5 ساعت ago