آشپزی

با لبو و گردو سالاد یلدایی درست کنید + فوت و فن

فراشپز- اگر به فکر تهیه خوراکی‌های خوشمزه برای سفره شام یلدایی‌تان هستید، سالاد لبو و گردو می‌تواند یکی از این خوارکی‌ها باشد. سالادی مقوی و پرخاصیت که باعث می‌شود که نه تنها سفره رنگین در بلندترین شب سال داشته باشید، بلکه اهالی خانواده تجربه طعمی متفاوت و جدید را تجربه کنند.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد لبو و گردو را ارائه کرده است، بخوانید.

آماده سازی: ۲۰ دقیقه

پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۵ نفر

مواد لازم:

لبو متوسط: ۴ عدد

انار متوسط: ۴ عدد

گردوی پودر شده: ۲۵۰ گرم

کلم قرمز کوچک: یک عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آب لیموی تازه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. در ابتدا چغندر یا لبوها را خوب بپزید تا کاملا نرم شوند. بعد آنها را به قطعات کوچک و یک دست برش بزنید.

۲. در این مرحله کلم قرمز را شسته و پس از خشک شدن به صورت رشته‌های نازک یا قطعات کوچک خرد کنید.

۳. حالا یک کاسه متوسط بردارید و لبوهای خرد شده، کلم قرمز و انارهای دانه شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید.

۴. سپس نمک و پودر فلفل قرمز یا سیاه، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵. در انتها نیز پودر گردو را به مواد افزوده و سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد مصرف کنید.

نکته:

برای پخت لبو می‌توانید با شیوه‌های معمول آن‌ها را بخار پز کنید یا اگر می‌خواهید لبو طعم شیرینی داشته باشد همراه با کمی شکر آن‌ها را بپزید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

چطور باسلوق هندوانه‌ای تهیه کنیم؟

فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف می‌توان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…

14 دقیقه ago

پلو کویتی: جشنواره عطر و طعم؛ امتحانش کن!

فراشپز- «غذا‌های عربی مزه‌شون به ادویه‌هاشونه! عطرش همه جارو برمی‌داره!» اگر شما هم عاشق ادویه‌های…

44 دقیقه ago

طرز تهیه پسته پلو مجلسی و خوشمزه؛ غذای اصیل ایرانی

فراشپز- پسته پلو به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد می‌تواند گزینه‌ی بسیار مناسبی…

1 ساعت ago

طرز تهیه فسنجون یزدی (متنجینه) به روش اصیل و سنتی با طعم لذیذ برای شب یلدا

فراشپز- برای تهیه فسنجون یزدی می‌توانید به جای مرغ از گوشت قلقلی نیز استفاده کنید.…

2 ساعت ago

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

فراشپز- در ادامه طرز تهیه شیرین‌پلو را مشاهده می کنید. مواد لازم: سینه مرغ: ۱…

2 ساعت ago

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

فراشپز- چغندر قرمز را می‌توان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال…

3 ساعت ago