فراشپز- اگر به فکر تهیه خوراکیهای خوشمزه برای سفره شام یلداییتان هستید، سالاد لبو و گردو میتواند یکی از این خوارکیها باشد. سالادی مقوی و پرخاصیت که باعث میشود که نه تنها سفره رنگین در بلندترین شب سال داشته باشید، بلکه اهالی خانواده تجربه طعمی متفاوت و جدید را تجربه کنند.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد لبو و گردو را ارائه کرده است، بخوانید.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۵ نفر
لبو متوسط: ۴ عدد
انار متوسط: ۴ عدد
گردوی پودر شده: ۲۵۰ گرم
کلم قرمز کوچک: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیموی تازه: به میزان لازم
۱. در ابتدا چغندر یا لبوها را خوب بپزید تا کاملا نرم شوند. بعد آنها را به قطعات کوچک و یک دست برش بزنید.
۲. در این مرحله کلم قرمز را شسته و پس از خشک شدن به صورت رشتههای نازک یا قطعات کوچک خرد کنید.
۳. حالا یک کاسه متوسط بردارید و لبوهای خرد شده، کلم قرمز و انارهای دانه شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
۴. سپس نمک و پودر فلفل قرمز یا سیاه، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵. در انتها نیز پودر گردو را به مواد افزوده و سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد مصرف کنید.
برای پخت لبو میتوانید با شیوههای معمول آنها را بخار پز کنید یا اگر میخواهید لبو طعم شیرینی داشته باشد همراه با کمی شکر آنها را بپزید.
منبع: همشهری
فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف میتوان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…
فراشپز- «غذاهای عربی مزهشون به ادویههاشونه! عطرش همه جارو برمیداره!» اگر شما هم عاشق ادویههای…
فراشپز- پسته پلو به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد میتواند گزینهی بسیار مناسبی…
فراشپز- برای تهیه فسنجون یزدی میتوانید به جای مرغ از گوشت قلقلی نیز استفاده کنید.…
فراشپز- در ادامه طرز تهیه شیرینپلو را مشاهده می کنید. مواد لازم: سینه مرغ: ۱…
فراشپز- چغندر قرمز را میتوان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال…