برگری که نه تنها خوزم است، بلکه خاصیت بسیاری هم دارد. فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طر تهیه این همبرگر رژیمی و خوشمزه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۴۰ دقیقه
پخت: ۹۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
لوبیا چیتی یا قرمز: ۳۰۰ گرم
برنج کته شده: ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت:۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا، زیره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
۱. لوبیا چیتی را همراه ۲ پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه خوب بپزد. بعد از پخته شدن له کنید.
۲ برنج کته شده را به همراه جعفری، تخم مرغ و کنسرو ذرت به لوبیاها اضافه کنید. سپس ادویهها را به مواد بیفزایید. مواد را دوباره له کنید تایکدست شوند، در ادامه با دست چند دقیقه ورز دهید تا انسجام یابند.
۴. پس از اینکه مایه همبرگر آماده شد، روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۵. در نهایت یک تابه روی حرارت قرار دهید و همبرگرها را از یخچال خارج و به شکل دلخواهد درآورید و در روغن سرخ کنید.
برای اینکه لوبیاها به طور یکدست له شوند میتوانید داخل مخلوط کن بریزید، یا اینکه از گوشتکوب برقی استفاده کنید.
منبع: روزنامه همشهری
فراشپز- دست پیچ اصفهان نوعی رولت گوشت است که غذایی باشکوه برای پذیرایی در مهمانهاست.…
فراشپز- به جز برگرهای کلاسیک که با گوشت قرمز پخته میشوند، میتوانید در خانه برگرهایی…
فراشپز- همه میخواهند بیشتر زندگی کنند. اغلب به ما گفته میشود که کلید انجام این…
فراشپز- پیتزاها تنوع بسیار بالایی دارند و شما میتوانید این پیتزاها را در طعم و…
فراشپز- خوراک لوبیا سبز با ترکیبی از لوبیاسبز، هویج، سیب زمینی و آلو پخته میشود…
فراشپز- اگرچه کاهش مصرف نمک برای بسیاری از افراد ضروری است، اما برخی از خوراکیهای…