آشپزی

با ماهی چی بخوریم که سردی نکنیم ؟؛ این موقع ماهی نخورید

فراشپز- با ماهی چی بخوریم گرم باشه و مصلح تن ماهی چیست ؟ در این مطلب به این سوالات پاسخ داده شده است.

یکی از مواد غذایی غنی و پرخاصیتی که خوردن آن به شدت توصیه می شود، ماهی است که مصرف آن در رژیم غذایی بسیار حائز اهمیت است. با این حال، بسیاری از افراد به دلیل داشتن تیغ در گوشت ماهی و مشکلات مربوط به تمیز کردن و پختن آن، علاقه‌ای به مصرف آن ندارند.

به منظور رفع این مشکلات، تن ماهی به عنوان گزینه‌ای بسیار مناسب به نظر می‌رسد. حتی افرادی که ماهی را دوست ندارند، ممکن است از تن ماهی لذت ببرند. در واقع، تن ماهی به عنوان یکی از محصولات کنسروی محبوب در سراسر جهان شناخته شده است.

ولی اینجا مسئله خوردن ماهی یا تن ماهی نیست، بلکه مسئله خوردنی های ممنوع و آزاد با ماهی است. اینکه با ماهی چی بخوریم گرم باشه و مصلح تن ماهی چیست، سوال شما بوده که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

با ماهی چی بخوریم که گرم باشه؟

یکی از مواد غذایی پرخاصیت ماهی است اما به دلیل طبع سرد ماهی بهتر است به چیزهایی که قبل و بعد از این غذا مصرف میکنید دقت داشته باشید.

تن ماهی و ماهی هر دو غذاهای سردی هستند و برای تعادل حرارتی در بدن، مصرف غذاهای گرم توصیه می‌شود. به همین دلیل، برای ایجاد تعادل و رفع سردی ماهی، استفاده از انواع ادویه‌های گرم مزاج نظیر آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و سایر ادویه‌های مشابه توصیه می شود.

همچنین، مصرف انواع شیرینی طبیعی مانند خرما، عسل، کشمش و سایر موارد پس از خوردن ماهی، می‌تواند به متعادل شدن مزاج کمک کند.

اگر مایلید ماهی را با طعم ترش همراه کنید، نارنج انتخاب مناسبی است که هم طعم ماهی و طبع ماهی را برایتان متعادل سازد.

پختن ماهی با روغن کنجد، زیتون و بادام شیرین هم به عنوان مصلح ماهی میتواند از بروز مشکلات ناشی از سردی ماهی جلوگیری کند.

با ماهی چی نخوریم که سردی نکنیم ؟

همانطور که گفتیم، طبع ماهی سرد است پس مصرف آن با مواد غذایی و خوردنی های سرد مزاجی که در ادامه لیست شده اند، توصیه نمی شود.

لبنیات بخصوص ماست
تخم مرغ
انواع ترشی و شور
باقالی پلو
گوشت قرمز و گوشت مرغ
لیمو ترش

بعد از خوردن ماهی چه میوه ای بخوریم ؟

البته که بلافاصله پس از خوردن غذا نباید میوه مصرف کرد و فاصله ای بین آن باید باشد. با رعایت این فاصله زمانی میتوان گفت یکی از میوه های توصیه شده که بعد از خوردن ماهی میتوانید میل کنید، پرتقال است که به دلیل داشتن ویتامین سی، به جذب آهن موجود در ماهی کمک میکند.

تذکرات مهم درباره مصرف ماهی

خوردن آب حین و بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور است. حداقل دو ساعت بعد از خوردن ماهی آب نخورید.

اگر پس از خوردن ماهی دچار حالت تهوع شدید عرق زیره میل کنید.

شبها ماهی نخورید چراکه به دلیل طبع سرد شب، بهتر است غذایی با طبع گرم خورده شود.

بعد از ورزش و فعالیت هایی که گرم کننده معده هستند، ماهی خورده نشود.

در خوردن ماهی زیاده روی نکنید که باعث ضعف در بدن می شود.

منبع: ایسکانیوز

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه چیز کیک شکلات دبی؛ شیرینی خوشمزه این روزها!

فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزه‌ترین چیز کیک‌ها است که این روزها طرافداران…

5 ساعت ago

طرز تهیه پلو شوید با مرغ؛ پلوی مخلوط خوشمزه و مقوی

فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…

5 ساعت ago

اگر عاشق عدس پلو هستید، این دستور ویژه را از دست ندهید!

فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…

5 ساعت ago

طرز تهیه حلوا کدو حلوایی؛ حلوای خوشمزه فصل

فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…

5 ساعت ago

با این آش سنتی به جنگ آرتروز بروید

فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…

5 ساعت ago

طرز تهیه حلوا ارده خانگی بدون شکر؛ سالم و مقوی

فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…

2 روز ago