فراشپز- اگر به دنبال آن هستید تا برای سفره یلدایی خود سالادی متفاوت و خوشمزه درست کنید، پیشنهاد ما به شما درست کردن سالاد هندوانه است.
فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد هندوانه ویژه یلدا را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: یک ربع
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۵ نفر
هندوانه: نصف یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
خیار: یک عدد
پیاز قرمز: یک عدد
زیتون بدون هسته: یکسوم پیمانه
پنیر فتا: یکسوم پیمانه
جعفری: یک قاشق غذاخوری
نعناع: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱. در ابتدا هندوانه را به صورت حبهای خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
۲. حالا پیاز را خلالی خرد کرده و گوجهها را نیز به صورت ورقههای نازک خرد کنید.
۳. در ادامه خیارها را نیز حلقهای برش زده و زیتونها را نیز از وسط نصف کنید.
۴. همه مواد خرد شده را به همراه پنیر فتا و جعفری و نعنا به هندوانه افزوده و با هم مخلوط کنید.
۵. در انتها روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و به سالاد بیفزایید.
در تهیه این سالاد میتوان آب نارنج را جایگزین سرکه کرد. همچنین برای تنوع در ظاهر آن میتوان مقداری ذرت پخته شده نیز به آن افزود.
منبع: همشهری
فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…
فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه…
فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور…