فراشپز- کدو تنبل از صیفیجاتی است که همه می توان با آن انواع و اقسام غذاها، دسرها و شیرینی ها و کیک ها را تهیه کرد.
تهیه کیک اسفنجی از کدو تنبل میتواند یک تجربه منحصر به فرد در تجربه شیرینی پزی شما باشد.
تعداد نفرات: ۸ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
آرد سفید: ۲ پیمانه
تخممرغ:۳ عدد
شکر: یک پیمانه
پوره کدو حلوایی: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک پیمانه
گردوی نیم کوب: یک دوم پیمانه
تخممرغ را به همراه شکر، وانیل و نمک داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن به مدت ۴ تا ۶ دقیقه مخلوط شده و رنگ آن کرم شود.
رنده پوست لیموترش را به همراه آبلیموترش و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست شوند، مخلوط کنید.
کدو حلوایی را پخته و پوره کنید و بعد از سرد شدن با موادی که از قبل آماده کردهاید یک دقیقه مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و دو بار الک کنیدو بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را با الک روی مواد درون کاسه بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
بعد از یک دست شدن مایه کیک، گردوی خرد شده را با به آن اضافه کنید و دوباره با لیسک هم بزنید تا گردوها بهطور یکدست در مواد مخلوط شود.
مایه درون قالب ریخته و درفر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردهاید، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
زمانی که کیک پخت و روی آن طلایی شد، کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید.
نکته: روی کیک را میتوانید با کمی پودر قند یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- دمنوش به یکی از دمنوشهای گیاهی و گرم مناسب فصل سرماست که دارای عطر…
فراشپز- ترشی بادمجان و موسیر جنوبی یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و محلی است که…
فراشپز- مرجیمح سوپو، یکی از انواع سوپهای بسیار خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که…
فراشپز- کیک برنجی شکلاتی یکی از انواع کیکهای شکلاتی است که به جای آرد گندم…
فراشپز- املت پنیر نوعی املت خوشمزه است که از ترکیب تخم مرغ با پنیر پیتزا،…
فراشپز- نان پیاز ایتالیایی یکی از انواع فست فودهای بسیار خوشمزه است که از ترکیب…