برگر گندم، نامش عجیب نظر می رسد و شاید تصور شود وجود گندم در برگر مزه خوبی به آن نمی دهد.
اگر این ذهنیت را دارید به شما پیشنهاد می کنیم یک بار برگر گندم را درست کنید. مطمئن باشید مشتری همیشگی این غذای خوشمزه و گیاهی خواهید شد. ادویه های استفاده شده در برگر آن عطر و طعم خوبی به آن می دهند.
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
گندم حلیم: ۵۰۰ گرم
سویا: ۵۰۰ گرم
نمک، جوزهندی، فلفل سفید و دارچین: به میزان لازم
۱. گندم ها را یک روز قبل وسویا را هم چند ساعت قبل خیس کنید. سپس گندم را همراه سویا چرخ کنید.
۲. گوشت را اضافه و دوباره چرخ کنید تا مواد با هم ترکیب شود.
۳. پس از ترکیب مواد ادویه ها را اضافه کنید و خوب ورز دهید. البته میزان جوز هندی باید کم باشد چون تلخ می شود.
۴. همبرگر خود را سرخ کنید. در صورت امکان از دستگاه گریل استفاده کنید تا همبرگر طعم بهتری پیدا کند.
نکته: در بسیاری از دستور پخت ها برای مزه دار کردن سویا از آب پرتقال استفاده می شود.
منبع: همشهری
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…