فراشپز- برای براق شدن ژله چکار کنیم ؟ برای براق شدن ژله در این مطلب با ۳ ترفند فوق العاده آموزش داده شده است.
ژله یکی از دسرهای محبوب و پرکاربرد در مناسبت های مختلف است که بسیار راحت و آسان،با مواد قابل دسترس و پودرهای آماده تهیه می شود. روش های مختلفی برای تهیه انواع ژله در خانه وجود دارد و بسیاری از کدبانوهای ایرانی راز خوشمزگی ژله و تهیه انواع ژله را می دانند اما کمتر کسی است که طرز تهیه ژله شفاف و براق را بداند، به همین منظور در این بخش از نمناک رازهای براق شدن ژله را منتشر نموده ایم.
برای تهیه ژله اکثر افراد از یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد استفاده می کنند، برای براق شدن ژله بهتر است اصلا از آب سرد در تهیه ژله استفاده نکنید و به جای آن به پودر ژله تنها یک و نیم لیوان آب جوش بیفزایید. آب سرد استفاده شده در ژله، به سرد شدن سریعتر مایع ژله کمک می کند، وگرنه اجباری به استفاده از آب سرد نیست. استفاده نکردن از آب سرد در تهیه ژله سبب شفاف و براق شدن آن می شود.
پس از افزودن آب به ژله، آن را خوب هم بزنید و ظرف ژله را برای مدتی روی بخار آب کتری قرار دهید تا تمام پودر ژله درون آب حل شده و ژله براق و شفاف گردد. همچنین شما می توانید ژله را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل ماکروویو قرار دهید تا تمام ذرات ژله کاملا حل شود، سپس ژله را از ماکروویو خارج کنید و مجددا هم بزنید تا ژله یکدست شود.
توجه نمایید که ژله را نباید بر روی حرارت مستقیم قرار دهید،روش بن ماری راهکاری است برای گرم کردن و ذوب کردن مواد غذایی به صورت غیر مستقیم که از قدیم کاربرد داشته است.
یکی دیگر از رازهای براق شدن ژله به صاف کردن آن مربوط می شود. پس از تهیه ژله با آب جوش، شیر یا بستنی و…زمانی که می خواهید آن را درون قالب بریزید، ابتدا از صافی رد کنید تا ژله ای صاف و براق داشته باشید.
در تهیه ژله، رعایت نسبت مواد یکی از نکات حیاتی است.
برای تهیه ژله، قالبهای پلاستیکی و سیلیکونی بهترین گزینهها هستند.
بهتر است مایع ژله فقط تا حد نیمهای از ظرف قالب را پر کند تا به طور یکنواخت در ژله توزیع شود.
برای خارج کردن ژله از قالب میتوانید یک ظرف را پر از آب جوش بگذارید و قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه روی بخار آب قرار دهید. این کار باعث میشود ژله به طور محکم بچسبد و شما بتوانید آن را به راحتی برگردانید.
منبع: نمناک
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…