فراشپز- برای براق شدن ژله چکار کنیم ؟ برای براق شدن ژله در این مطلب با ۳ ترفند فوق العاده آموزش داده شده است.
ژله یکی از دسرهای محبوب و پرکاربرد در مناسبت های مختلف است که بسیار راحت و آسان،با مواد قابل دسترس و پودرهای آماده تهیه می شود. روش های مختلفی برای تهیه انواع ژله در خانه وجود دارد و بسیاری از کدبانوهای ایرانی راز خوشمزگی ژله و تهیه انواع ژله را می دانند اما کمتر کسی است که طرز تهیه ژله شفاف و براق را بداند، به همین منظور در این بخش از نمناک رازهای براق شدن ژله را منتشر نموده ایم.
برای تهیه ژله اکثر افراد از یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد استفاده می کنند، برای براق شدن ژله بهتر است اصلا از آب سرد در تهیه ژله استفاده نکنید و به جای آن به پودر ژله تنها یک و نیم لیوان آب جوش بیفزایید. آب سرد استفاده شده در ژله، به سرد شدن سریعتر مایع ژله کمک می کند، وگرنه اجباری به استفاده از آب سرد نیست. استفاده نکردن از آب سرد در تهیه ژله سبب شفاف و براق شدن آن می شود.
پس از افزودن آب به ژله، آن را خوب هم بزنید و ظرف ژله را برای مدتی روی بخار آب کتری قرار دهید تا تمام پودر ژله درون آب حل شده و ژله براق و شفاف گردد. همچنین شما می توانید ژله را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل ماکروویو قرار دهید تا تمام ذرات ژله کاملا حل شود، سپس ژله را از ماکروویو خارج کنید و مجددا هم بزنید تا ژله یکدست شود.
توجه نمایید که ژله را نباید بر روی حرارت مستقیم قرار دهید،روش بن ماری راهکاری است برای گرم کردن و ذوب کردن مواد غذایی به صورت غیر مستقیم که از قدیم کاربرد داشته است.
یکی دیگر از رازهای براق شدن ژله به صاف کردن آن مربوط می شود. پس از تهیه ژله با آب جوش، شیر یا بستنی و…زمانی که می خواهید آن را درون قالب بریزید، ابتدا از صافی رد کنید تا ژله ای صاف و براق داشته باشید.
در تهیه ژله، رعایت نسبت مواد یکی از نکات حیاتی است.
برای تهیه ژله، قالبهای پلاستیکی و سیلیکونی بهترین گزینهها هستند.
بهتر است مایع ژله فقط تا حد نیمهای از ظرف قالب را پر کند تا به طور یکنواخت در ژله توزیع شود.
برای خارج کردن ژله از قالب میتوانید یک ظرف را پر از آب جوش بگذارید و قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه روی بخار آب قرار دهید. این کار باعث میشود ژله به طور محکم بچسبد و شما بتوانید آن را به راحتی برگردانید.
منبع: نمناک
فراشپز- گولوت یا کیک خیس یکی از محبوب ترین کیک ها در دنیا است و…
فراشپز- برخلاف تصور عموم درست کردن انواع شیرینی باقلوا اصل ترکی استانبولی یا کیک باقلوا…
فراشپز- برای تهیه کیک پنیر یخچالی یا ساده، مهم نیست که رسپی شکلاتی را انتخاب…
فراشپز- اگر نگاهی به لیست انواع کیک خوشمزه ایرانی بیندازید، خواهید دید که صدها مدل…
فراشپز- کشک سالاری، یکی از غذاهای محلی مردم بیرجند در استان خراسان جنوبی است که…
فراشپز- آغوز کوکو یک کوکوی خوشمزه با گردو و رب انار است. این رسپی کوکوی…