بهترین جایگزین کشمش در آبدوغ خیار+ راز خوشمزگی

اگر شما به کشمش در آبدوغ خیار علاقه ندارید یا هوس آبدوغ خیار کرده اید اما به کشمش دسترسی ندارید این مطلب برای شماست.

در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمی‌چسبد. این غذای نوستالژی و خاطره انگیز سبب تامین فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، رفع عطش، کاهش خستگی و رخوت ناشی شده از گرمی هوا می شود. برای تهیه آب‌دوغ‌خیار موادی چون ماست، نان خشک، سبزی معطر، گردو، خیار و… لازم است، بسیاری از افراد برای تهیه آب‌دوغ‌خیار از کشمش نیز استفاده می کنند، اگر کشمش دوست ندارید می توانید به جای آن از ماده غذایی دیگری که در ادامه این بخش معرفی می کنیم، استفاده نمایید تا آب‌دوغ‌خیار شما خوشمزه تر از همیشه گردد.

چرا در آبدوغ خیار کشمش می ریزند؟

طبع ماست و دوغ سرد است و به همین علت در آبدوغ خیار کشمش می ریزند که طبعش را متعادل کند زیرا طبع کشمش گرم می باشد.

جایگزین کشمش در آب دوغ خیار

اگر به هر دلیلی طعم کشمش در آب دوغ خیار را دوست ندارید، می توانید به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنید، طبع یاقوتی نیز مانند کشمش گرم است و ریختن آن درون آب دوغ خیار نه تنها سبب تعادل طبع آن شده بلکه مزه خاص و منحصر به فردی به آب دوغ خیار می‌دهد و شیرینی دانه‌های انگور در زیر دندان فوق العاده است.

فوت و فن های خوشمزه تر شدن آب دوغ خیار

از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.
برای خوشمزه‌تر شدن آب‌دوغ‌خیار از سبزیجات تازه و معطر و کمی پیازچه استفاده نمایید.
برای غلظت بیشتر آب‌دوغ‌خیار می توانید خامه را به کار ببرید.
کمی پودر یا برگ گل محمدی آب‌دوغ‌خیار را خوش طعم می کند.
افزودن سیر به آب‌دوغ‌خیار طعم فوق العاده‌ای می دهد.
از نان خشک برای تهیه آب‌دوغ‌خیار غافل نشوید.
استفاده از گردو سبب خوش طعم شدن آبدوغ خیار می شود.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

9 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

9 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

9 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

9 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

9 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

9 ساعت ago