فراشپز- جدا کردن کیک از قالب یکی از بزرگترین مشکلاتی که کدبانوها هنگام پختن کیک با آن رو به رو میشوند و از چسبیدن کیک به قالب گلایه دارند.
برای جدا کردن کیک از قالب ایدهها و نکات بیشماری وجود دارد که با توجه به جنس هر قالب متفاوت است. پس ابتدا در انتخاب قالب خود دقت کنید و سپس با توجه به نکاتی که در این آموزش گفته میشود به راحتی کیک را از قالب آن جدا کنید.
داغ بودن کیک و قالب در زمان خارج کردن کیک از قالب.
هنگام ریختن مواد کیک، قالب را به خوبی تمیز نکرده اید.
چرب نکردن اطراف و زیر قالب هنگام ریختن مواد کیک.
بالا بودن دمای فر و سوختن کف کیک باعث چسبیدن آن به قالب میشود.
عدم استفاده از کاغذ روغنی در کیک هایی که شکلات فراوانی دارد مانند کیک خیس و کیک شکلاتی باعث چسبیدن کیک به قالب میشود.
خمیر شدن کیک باعث چسبیدن آن به قالب میشود و برای جلوگیری از خمیر شدن باید کیک را در جایی قرار دهید که هوا جریان داشته باشد.
قالبهای تفلون با توجه به جنس آنها خیلی کم به کیک میچسبد، ولی برای اطمینان بیشتر شما مقداری کف آن را چرب کنید و بعد از پخت کیک حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه به کیک استراحت دهید تا سرد شود و سپس شروع به خارج کردن آن کنید.
اگر از قالب فلزی استفاده میکنید باید ابتدا با کمی روغن آن را چرب کنید و سپس مقداری از آرد را به تمام قسمتهای قالب ریخته و دقت شود که نباید آرد زیاد ریخته شود و برای مطمئن شدن به اینکه آرد به اندازه ریخته شده چند ضربه به قالب بزنید تا آرد اضافی آن خارج شود.
خارج کردن کیک از قالب میان تهی نیز مانند قالب فلزی است، فقط باید بعد از سرد شدن کیک با یک چاقو اطراف کیک را به آرامی از قالب جدا کنید. سپس قالب را برگردانید تا به راحتی کیک از قالب خارج شود.
پخت کیک در قالبهای سیلیکونی از یک نظر بسیار راحت تر از بقیه قالبها است، چون نیازی به چرب کردن و پخش کردن آرد به قالب را ندارد فقط باید بعد از پخت کیک حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک سرد شود تا به راحتی از قالب کنده شود.
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…