آشپزی

بهترین روش‌های جدا کردن کیک از قالب

فراشپز- جدا کردن کیک از قالب یکی از بزرگترین مشکلاتی که کدبانوها هنگام پختن کیک با آن رو به رو می‌شوند و از چسبیدن کیک به قالب گلایه دارند.

روش‌های جدا کردن کیک از قالب‌های مختلف

برای جدا کردن کیک از قالب ایده‌ها و نکات بی‌شماری وجود دارد که با توجه به جنس هر قالب متفاوت است. پس ابتدا در انتخاب قالب خود دقت کنید و سپس با توجه به نکاتی که در این آموزش گفته می‌شود به راحتی کیک را از قالب آن جدا کنید.

علت چسبیدن کیک به قالب چیست ؟

داغ بودن کیک و قالب در زمان خارج کردن کیک از قالب.

هنگام ریختن مواد کیک، قالب را به خوبی تمیز نکرده اید.

چرب نکردن اطراف و زیر قالب هنگام ریختن مواد کیک.

بالا بودن دمای فر و سوختن کف کیک باعث چسبیدن آن به قالب می‌شود.

عدم استفاده از کاغذ روغنی در کیک هایی که شکلات فراوانی دارد مانند کیک خیس و کیک شکلاتی باعث چسبیدن کیک به قالب می‌شود.

خمیر شدن کیک باعث چسبیدن آن به قالب می‌شود و برای جلوگیری از خمیر شدن باید کیک را در جایی قرار دهید که هوا جریان داشته باشد.

طرز جدا کردن کیک از قالب تفلون

قالب‌های تفلون با توجه به جنس آن‌ها خیلی کم به کیک می‌چسبد، ولی برای اطمینان بیشتر شما مقداری کف آن را چرب کنید و بعد از پخت کیک حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه به کیک استراحت دهید تا سرد شود و سپس شروع به خارج کردن آن کنید.

طرز درآوردن کیک از قالب فلزی

اگر از قالب فلزی استفاده می‌کنید باید ابتدا با کمی روغن آن را چرب کنید و سپس مقداری از آرد را به تمام قسمت‌های قالب ریخته و دقت شود که نباید آرد زیاد ریخته شود و برای مطمئن شدن به اینکه آرد به اندازه ریخته شده چند ضربه به قالب بزنید تا آرد اضافی آن خارج شود.

روش درآوردن کیک از قالب میان تهی

خارج کردن کیک از قالب میان تهی نیز مانند قالب فلزی است، فقط باید بعد از سرد شدن کیک با یک چاقو اطراف کیک را به آرامی از قالب جدا کنید. سپس قالب را برگردانید تا به راحتی کیک از قالب خارج شود.

نحوه جدا کردن کیک از قالب سیلیکونی چگونه است؟

پخت کیک در قالب‌های سیلیکونی از یک نظر بسیار راحت تر از بقیه قالب‌ها است، چون نیازی به چرب کردن و پخش کردن آرد به قالب را ندارد فقط باید بعد از پخت کیک حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک سرد شود تا به راحتی از قالب کنده شود.

منبع : نمناک
فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ماست یونانی در خانه

فراشپز- ماست یونانی، ماستی غلیظ با بافت خامه‌ای و درصد پروتئین بالاتر، نسبت به ماست…

1 ساعت ago

۱۵ غذای سرشار از پروتئین برای شام

فراشپز- محققان یک وعده غذایی که ۱۵ گرم پروتئین در آن باشد را برای کسانی…

2 ساعت ago

“لایم چیکن” نعناعی را با این روش در خانه درست کنید!

فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…

3 ساعت ago

فوت و فن پخت شامی مرغ با سیب زمینی

فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه…

4 ساعت ago

فالوده سیب با طعم گلاب و زعفران؛ سالم و مقوی

فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسر‌های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…

4 ساعت ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…

5 ساعت ago