آشپزی

بهترین لپه برای خورش قیمه + روش تشخیص نوع لپه زودپز

فراشپز- برای داشتن یک قیمه خوش مزه و جا افتاده بهتر است در انتخاب لپه قیمه تان دقت بیشتری به خرج دهید و بهترین لپه برای خورشت قیمه را بشناسید.

لپه یکی از انواع حبوبات است که از آن برای تهیه غذاهای مختلف چون قیمه، آش و… استفاده می شود. طعم بی نظیر این غذاها حول محور لپه می‌چرخد، به همین خاطر خرید لپه مناسب اهمیت زیادی دارد. در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که لپه خوب چه ویژگی هایی دارد و کدام نوع از لپه را تهیه نمایید.

تشخیص لپه خوب

در پاسخ این سوال که لپه خوب چگونه باید باشد؟ و… باید بگوییم که لپه خوب:

لپه خوب دارای رنگ روشن و زرد رنگ است.
لپه خوب بدون لک است.
لپه خوب بدون حفره است.
لپه خوب ظاهری یکدست و بدون برجستگی دارد.
لپه خوب زمان پخت کمی داشته و دیرپز نیست.
لپه خوب درشت نبوده و از نوع ریز است.
لپه خوب به صورت ارگانیک و بدون لک و ظاهری یکدست است.
لپه خوب در بسته بندی مناسب عرضه می شود.

لپه ریز یا درشت

لپه درشت خوبه یا ریز؟

لپه ریز برای پخت بهتر از لپه درشت است زیرا دارای رنگی روشن تر و ظاهری یکدست بوده و کیفیت بالایی دارد و می توان از آن برای تهیه قیمه نذری، قیمه مجلسی، قیمه پلو، قیمه نثار، قیمه بادمجان و…استفاده کرد. از لپه درشت برای تهیه فلافل یا کوفته استفاده می شود.

بهترین نوع لپه زودپز

لپه مرغوب دیرپز نیست و خیلی زود پخته می شود. قبل از تهیه غذاهای مختلف با قیمه مقداری از آن را جداگانه بپزید تا دریابید که لپه دیرپز است یا زودپز. برای تهیه غذا با لپه دیرپز نکات زیر را رعایت کنید:
لپه دیرپز را جداگانه بپزید تا اگر که لپه دیرپز است از هدر رفتن مواد غذایی دیگر جلوگیری کنید.
لپه را چند ساعت قبل از تهیه غذا، در آب ولرم خیس کنید و خیس کردن لپه باعث زودپز شدن آن و گرفتن نفخ لپه می شود.
برای تهیه غذا با لپه دیرپز از زودپز برای جوشاندن لپه ها استفاده کنید.
اگر لپه دیرپز است، در زمان تهیه غذا ابتدا نمک را به غذا اضافه نکنید زیرا نمک باعث دیرپز شدن لپه می شود.

بهترین مارک لپه

در پاسخ به سوال بهترین مارک لپه باید گفت، مارک های موجود در بازار چندان تفاوتی با یکدیگر نداشته و شما باید بیشتر به ویژگی های لپه مرغوب چون اندازه یکدست و متناسب آن، رنگ روشن و زرد رنگ، بدون حفره و… آن توجه نمایید.

بهترین نوع لپه در ایران

بهترین نوع لپه در 50 کیلومتری شهر تبریز، در آذر شهر تولید و به بازار عرضه می‌شود.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک سیب روسی

فراشپز- کیک سیب روسی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که بافتش بسیار نرم است و…

2 ساعت ago

دسر ساده و شیک یخچالی با بیسکویت، موز و شکلات

فراشپز- در این مطلب، طرز تهیه یک دسر یخچالی ساده و خوشمزه را با فقط…

2 ساعت ago

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با سس مخصوص

فراشپز- سالاد انار و اسفناج و گردو یک سالاد بسیار خوشمزه و رژیمی است که…

2 ساعت ago

طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت یا کیک؛ ساده و فوری

فراشپز- رولت یخچالی یک دسر خنک، خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی و بدون…

3 ساعت ago

طرز تهیه اریشتَ آشی، آش اردبیلی بدون سبزی

فراشپز- اریشتَ آشی در مراسم های مختلفی مانند رفتن حج، ایام فاطمیه یا سربازی رفتن…

3 ساعت ago

طرز تهیه دمنوش انار، ضد سرماخوردگی جدید

فراشپز- نوشیدن دمنوش انار در روزهای سرد پاییزی بهترین کار برای جلوگیری از سرماخوردگی و…

3 ساعت ago