فراشپز- شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت شباهتهای زیادی به لوبیاپلو دارد اما کمی متفاوت است و طعم جالبی هم دارد.
گوشت مرغ یا گوسفند: نیم کیلوگرم
پیاز ساطوری: دو عدد
لوبیا سبز: یک کیلوگرم
گوجه فرنگی: سه عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن و نمک: به مقدار لازم
سیبزمینی: یک عدد
۱. ۴ قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیازهای ساطوری شده را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.
۲. گوشت یا مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سپس مرغ گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید. شش پیمانه آب جوش روی گوشت بریزید، آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید.
۳. اگر برای تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده میکنید، باید حدود سه ساعت برای پخت آن وقت بگذارید و اگر از مرغ استفاده میکنید بعد از نیم ساعت میتوانید باقی مراحل پخت را طی کنید.
۴. در پایان ساعت دوم پخت گوشت لوبیا سبز را اضافه کنید و به خورش نمک و فلفل بزنید. سپس شعله را کم کنید و برای پختن لوبیا سبزها و جا افتادن خورش حدود یک تا یک ساعت و نیم صبر کنید.
۵. وقتی آب خورش به حدود یک پیمانه رسید، آن را سرو کنید. میتوانید این خورش را با هویج مویی سرخ شده تزیین کنید و برای طعم بهتر کمی به آن زعفران اضافه کنید.
۶. در صورت تمایل میتوانید نیم ساعت قبل از سرو خورش، سیب زمینی معکبی تفت داده شده را به آن اضافه کنید. ولی بهتر است این سیبزمینیها را نسبتا درشت خرد کنید. اضافه کردن سیبزمینی، لعاب و قوام خورش را بیشتر میکند.
۷. خورش لوبیا سبز یکی از غذاهای محبوب ترکیهایها به شمار میرود و بهتر است آن را با گوشت گوسفندی آماده کنید. این خورش را میتوانید با برنج یا به شکل خوراک سرو کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- لوبیا چشم بلبلی آنقدر خواص دارد که اگر یکبار وقت بگذاریم و درباره آن…
فراشپز- با دستور پخت یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت استان سیستان و بلوچستان به…
فراشپز- از زمانهای قدیم، بسیار در مورد فواید بیشمار نوشیدن منظم شیر گفته شده، اما…
فراشپز- به دلیل هوای گرفته و عمدتا آلوده، زمستان فصل افسردگی و کسالت جسم و…
فراشپز- کوکو ویرمونی نوعی غذای اصیل گیلانی است که از ترکیب سیب زمینی با سبزی،…
فراشپز- طرز تهیه کیک سیب فرانسوی را به روشی متفاوت همراه با ویدئو به شما…