فراشپز- گلاب یکی از انواع فراوردههای گل محمدی است که به عنوان طعم دهنده و خوش بو کننده در انواع غذا و شیرینی استفاده میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گلاب در ادامه با ما همراه باشید.
برگ گل محمدی ۱۰۰ گرم
یخ به مقدار کافی
آب ۱٫۵ پیمانه
برای تهیه گلاب ساده به روش خانگی در ابتدای کار یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و یک فنجان در وسط آن قرار میدهیم. در ادامه گلبرگهای گل را اطراف فنجان درون قابلمه قرار میدهیم و آب را اضافه میکنیم.
در این مرحله درب قابلمه را به صورت بر عکس روی قابلمه قرار میدهیم، سپس آنرا روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه میدهیم آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، روی درب قابلمه را پر از یخ میکنیم.
حالا صبر میکنیم که یخها کاملا ذوب شوند، سپس با یک دستمال نخی آب جمع شده روی درب قابلمه را خشک میکنیم و مجددا مقداری یخ روی درب قابلمه قرار میدهیم. این کار را چند مرتبه انجام میدهیم.
پس از پنجمین مرتبه آبهای روی درب قابلمه را جمع کرده و با دستمال خشک میکنیم، سپس درب قابلمه را بر میداریم. در ادامه فنجان را از وسط قابلمه خارج میکنیم و گلاب جمع شده را صاف میکنیم.
در صورتی که بخواهیم گلاب دو آتیشه داشته باشیم، باید مجددا گلاب را تقطیر کنیم. برای این منظور باید مراحل قبلی را مجددا انجام دهیم، با این تفاوت که به جای آب درون قابلمه از همین گلاب استفاده کنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: یک کیلو گوشت…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک قاشق مرباخوری زیره،…
فراشپز- پکورینو رومانو پنیر، سفت، شور مزه ایتالیایی است که رنده میشود و از شیر…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ تکه مرغ، یک…
فراشپز- دستور العمل جدید شکلات سالم از دبی! شما باید آن را امتحان کنید! قطعا…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۴۰۰ گرم آرد، ۱۵…