فراشپز- با وارد کردن برگهای چغندر به رژیم غذایی روزانهی خود میتوانید ویتامین c مورد نیاز بدنتون را تامین کنید. برگهای چغندر همچنین دارای بتاکاروتن بالایی هستند؛ و این گیاه غنی از آنتی اکسیدان هست در صورتی که مرتب استفاده شود خطر ابتلا به بیماریهای زیادی را کاهش میدهد. از برگ چغندر به عنوان یک ماده غذایی در انواع غذاها مانند سوپها، سالادها، و خوراکهای مختلف استفاده میشود. این سبزی علاوه بر طعم لذیذ، به بهبود سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش کمک میکند.
حالا این بار قرار است یک بورانی خوشمزه با برگ چغندر به شما یاد دهیم که فوق العاده خوشمزه و مقوی است و شما میتوانید برای مهمانیها خود تهیه کنید. با طرز تهیه بورانی برگ چغندر همراه ما باشید.
برگ چغندر ۱ کیلوگرم
ماست چکیده ۴۰۰ گرم
سیر له شده ۲ ق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری (یا به میزان دلخواه)
فلفل سیاه کمی (اختیاری)
نعناع تازه خرد شده ۳ قاشق غذا خوری یا نعناع خشک به میزان دلخواه
ابتدا برگهای چغندر را خوب بشویید. سپس آنها را بخارپز کنید تا کاملا پخته شوند. میتوانید داخل سبد بخارپز ریخته یا کمی خرد کنید و داخل تابه تفت دهید تا آب اضافه کشیده و کمی نرم شود. پس از پخت، برگها را ساطوری (ریز) کرده و اجازه دهید خنک شوند. به دلخواه میتوانید با غذاساز یا گوشتکوب برقی میکس و پوره کنید.
سیرها را پوست بگیرید و له یا رنده کنید. ماست چکیده را با سیر له شده ترکیب کنید. اگر ماست خیلی غلیظ بود، مقداری آب اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسد. میتوانید از دوغ محلی ترش نیز استفاده کنید.
برگهای چغندر پخته و خنکشده را به مخلوط ماست و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا ترکیب شوند. نمک و در صورت تمایل فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و بچشید تا مزه دلخواه حاصل شود. در پایان، نعناع تازه خردشده یا نعناع خشک را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. میتوانید برای خوشمزهتر شدن چند ساعت در یخچال قرار دهید. نوش جان
ماست شل آب میاندازد و این بورانی را خوشمزه نمیکند.
به دلخواه میتوانید از گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.
در بعضی از رسپی از پیاز داغ برای تزیین استفاده میشود.
منبع: پارسی دی
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…