فراشپز- لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که انواع غذاهایی که با آن درست میشوند، طرفداران زیادی دارند. این غذا که علاوه بر سبک بودن بودن، رژیمی و سالم است میتواند برای زمانهایی که فرصت کافی ندارید و به یک غذای سالم و خوشمزه احتیاج دارید، گزینه مناسبی باشد. در ادامه طرز تهیه بورانی لوبیا سبز را برای شما شرح خواهیم داد.
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن به مقدار کم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست ۱ کاسه بزرگ
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا لوبیاها را به میزانی که در نظر گرفتهاید، شسته و تمیز کنید. سپس سر و ته آن را بریده و به اندازه دو سانت خرد کنید.
سپس لوبیاها را حدود پنج دقیقه در آب در حال جوش ریخته و سپس آنها را آبکشی نمایید. حتما اجازه دهید آب لوبیا کامل کشیده شود.
پس از آبکشی کردن لوبیا سبز، پیازها را هلالی خرد کرده و درون یک تابه با روغن کم تفت دهید. در این مرحله اجازه ندهید رنگ پیاز زیاد تغییر کند.
پس از اینکه پیازها تفت داده شد، لوبیا سبز را افزوده و با حرارت ملایم اجازه دهید به همراه پیاز کمی سرخ شود. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را میزانی که به ذائقهتان سازگار است اضافه کنید.
باید توجه داشته باشید که اگر میخواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، میتوانید به تابه کمی آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرفی که مدنظرتان است، سرو کنید.
سیر را پوست گرفته، رنده کنید و به ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سیر و ماست را روی لوبیاهایی که در ظرف سرو کردید، بریزید.
برای کامل شدن طرز تهیه بورانی لوبیا سبز و تزیین آن، روی غذا مقداری پودر پول بیبر و فلفل قرمز را با کره تفت دهید و روی بورانی بریزید. اکنون بورانی آماده شده و میتوانید نوش جان کنید. برخی ترجیح میدهند بورانی را سرد میل کنند، به این منظور، باید مدتی آن را در یخچال قرار دهید.
از ادویههایی که در دستور این بورانی به کار رفته، حتما استفاده کنید تا طعم این غذا را به درستی احساس کنید.
برای داشتن یک غذای سالم، سبک و رژیمی میتوانید از این غذای خوشمزه بهره ببرید.
این غذا برای افرادی که گیاهخوار هستند مناسب بوده و میتوانند با این دستور ساده، طعمی بینظیر را تجربه کنند.
فراموش نکنید اگر از لوبیا سبز کنسرو شده برای این غذا استفاده کردید، آن را حتما آبکش کنید، زیرا لوبیا سبز کنسرو شده مقدار نسبتاً زیادی سدیم دارد.
بورانی لوبیا سبز را میتوانید در وعده ناهار و شام و در کنار غذاهای دیگر نیز سرو کنید.
لوبیا سبز به هر روشی که استفاده شود، خواص زیادی دارد. این غذا منبعی سرشار از فیبر و انواع ویتامینها است. همچنین این گیاه برای کاهش خطر چاقی، بیماریهای قلبی، دیابت و در نتیجه مرگ تاثیر فراوانی دارد. به همین دلیل یکی از مواد اصلی در رژیمهای غذایی است.
مصرف لوبیا سبز میتواند به کنترل وزن، افزایش انرژی و بهبود گوارش کمک کند.
منبع: چی شی
فراشپز- هوای سرد می تواند باعث تغییر در اشتها شود. پس باید غذاهای گرم و…
فراشپز- تا به حال برایتان سؤال نشده که وقتی میخواهید قهوه بخورید، کدام سفارش برای…
فراشپز- این غذا اسمش ماست جوش می باشد یکی از خوشمزه ترین غذا های سبزاوار…
فراشپز- در تهیه کتلت گوشت و مرغ و کوکو سیب زمینی برای وا نرفتن آنها…
فراشپز- وقتی برای اولین بار اسم کوفته هلو را میشنوید، شاید تصور کنید که با…
فراشپز- ته چین فیروزکوهی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از ترکیب برنج با…