آشپزی

بیسکوییت داغ، یک نوشیدنی دلچسب برای روز‌های سرد

فراشپز- در گذشته تنها نوشیدنی داغ محبوبی که وجود داشت، چای بود که همیشه دوست و آشنا را در کنار هم جمع می‌کرد و بهانه‌ای برای یک گفتگوی کوتاه و یا دید و بازدید‌های خانوادگی بود. با گذشت زمان کم کم نوشیدنی‌های جدید مانند قهوه هم جای خود را در میان مردم باز کردند و امروزه در دنیای مدرن نوشیدنی‌های داغ بسیار زیادی در کافه‌ها و رستوران‌ها موجود است که یا پایه قهوه دارند و یا با شیر و شکلات تهیه می‌شوند. از انواع قهوه گرفته تا شکلات داغ و انواع شیر‌ها که با کف و خامه و شکلات تهیه می‌شوند، همگی نوشیدنی‌های مطبوعی هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند.

بیسکوییت داغ یکی از همین نوشیدنی‌های مدرن است که از ترکیب شیر با بیسکوییت و خامه تهیه می‌شود و برای روز‌های سرد زمستان بسیار گوارا است. این نوشیدنی برای کودکان هم مفید است و مضرات کمتری نسبت به سایر نوشیدنی‌ها دارد. شما می‌توانید خیلی راحت این نوشیدنی داغ و سالم را در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب با آموزش درست کردن یک لیوان بیسکوییت داغ با ما همراه باشید.

مواد لازم

شیر: ۱ لیوان
بیسکوییت مادر: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
سس کارامل یا سس شکلات: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: نصف قاشق چای‌خوری

طرزتهیه

برای درست کردن این نوشیدنی داغ و خوشمزه اول شیر را داخل قهوه جوش یا یک قابلمه کوچک بریزید. پودر کاکائو و خامه صبحانه را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا شیر کم کم داغ شود و شروع به بخار کردن کند. حالا بیسکویت مادر را باز کنید و یکی یکی بیسکوییت‌ها را داخل شیر بریزید و هم بزنید تا بیسکوییت نرم و داخل شیر حل شود. در آخر سس کارامل یا سس شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید و وقتی شیر از اطراف جوشید، اجاق گاز را خاموش کنید. اگر نوشیدنی شما یکدست نبود، قبل از سرو یک دور با گوشتکوب برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بعد بیسکوییت داغ را داخل لیوان بریزید و سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم
۱ ـ برای درست کردن بیسکوییت داغ می‌توانید به جای بیسکوییت مادر از هر نوع بیسکوییت وانیلی که در دسترس دارید، استفاده کنید.
۲ ـ به جای سس کارامل یا سس شکلات می‌توانید از یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.
۳ ـ حتما خامه را وقتی شیر هنوز سرد است به آن اضافه کنید تا خامه نبرد.

منبع: فرارو

فراشپز

Recent Posts

۱۵ غذای سرشار از پروتئین برای شام

فراشپز- محققان یک وعده غذایی که ۱۵ گرم پروتئین در آن باشد را برای کسانی…

46 دقیقه ago

“لایم چیکن” نعناعی را با این روش در خانه درست کنید!

فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…

2 ساعت ago

فوت و فن پخت شامی مرغ با سیب زمینی

فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه…

2 ساعت ago

فالوده سیب با طعم گلاب و زعفران؛ سالم و مقوی

فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسر‌های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…

3 ساعت ago

طرز پخت سوپ فلفل دلمه ای رژیمی

فراشپز- سوپ فلفل دلمه‌ای یک سوپ رژیمی است و همچنین برای کسانی که به آنفولانزا…

4 ساعت ago