فراشپز- ترایفل پرتقال یک دسر بسیار خوشمزه و لایهای است که از بیسکوییت پودر شده و کرم پرتقال تهیه میشود. کرم پرتقال از آب پرتقال تازه و نشاسته گندم تهیه و روی اجاق گاز پخته میشود. این دسر لایهای بسیار زیبا است و با وجود پرتقال و آب پرتقال سرشار از ویتامین سی و آنتی اکسیدان است و میتواند سیستم ایمنی بدن را بالا ببرد.
این دسر ساده و خوشمزه را میتوان در ظرفهای تک نفره تهیه و در جشنهای تولد و مهمانیها به عنوان دسر سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترایفل پرتقال در ادامه با ما همراه باشید.
آب پرتقال ۲ پیمانه
نشاسته گندم ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
زست پرتقال (رنده پوست پرتقال) ۱ قاشق مربا خوری
آب ۱ پیمانه
بیسکوییت پودر شده به مقدار لازم
پرتقال برش خورده به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته به میزان دلخواه برای تزیین
برای تهیه ترایف خوشمزه و مخصوص با طعم پرتقالی در ابتدای کار، نشاسته رو با آب مخلوط میکنیم تا نشاسته در آب حل شود. میتوان با آب پرتقال هم این کار را کرد و نشاسته را در آب پرتقال حل نمود. در این صورت، به سه لیوان آب پرتقال نیاز داریم.
در این مرحله وقتی نشاسته به طور کامل در آب حل شد، شکر و آب پرتقال را به آن اضافه میکنیم و درون یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. مرتب مخلوط را هم میزنیم تا نشاسته ته نگیرد و گلوله گلوله نشود.
وقتی کرم به غلظت فرنی رسید، کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس خامه را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود و از روی حرارت بر میداریم. وقتی که کمی کرم خنک شد، رنده پوست پرتقال را درون آن میریزیم و کرم را هم میزنیم.
میزان شکر بستگی به ذائقه و سلیقه دارد که میتوان مقدار آن را کم یا زیاد نمود. علت آن هم شیرینی یا ترشی پرتقال است. مواد موقع سرد شدن غلیظ و سفت میشود. اگر به نظر کرم سفت شد، میتوان کمی آب یا آب پرتقال به آن اضافه کرد.
در یک ظرف، پودر بیسکوییت را میریزیم. سپس یک لایه از کرم سرد شده را روی آن میریزیم. مجدد بیسکوییت پودر شده و درآخر کرم پرتقالی را میریزیم. میتوان بین لایهها و کنارههای ظرف از برش پرتقال استفاده کرد. درآخر ترایفل را با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- خورشت ایرانی بخش مهمی از غذای ایرانی است که یا با پلو یا نان…
فراشپز- سمنو یکی از نمادهای سفره هفتسین است که بسیاری از ایرانیان قبل از عید…
فراشپز- وقتی میوهها را آبگیری میکنیم، بخش بزرگی از فیبر آنها از بین میرود. فیبر…
فراشپز- لوبیا پلوی شیرازی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از ترکیب لوبیا چشم…
فراشپز- راحتترین دسری که میتونی برای مهمونیات درست کنی شک نکن همینه. مواد لازم برای…
فراشپز- با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای…