ترشی تربچه؛ ترشی خوشمزه و مشهور کُره‌ای

فراشپز- ترشی تربچه یکی از انواع ترشی‌های بین‌المللی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور کره جنوبی برمی‌گردد و دستور تهیه بسیار آسانی دارد.

به گزارش فرارو، ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. در فصل پاییز و زمستان خوردن ترشی در کنار غذا دلچسب‌تر از خوردن ماست و سالاد و سایر چاشنی‌هاست، به همین دلیل تنوع ترشی‌های این فصل بسیار زیاد است.

ترشی تربچه نوعی ترشی خوشمزه و مشهور کشور کره جنوبی است که معمولا در کنار انواع غذا‌های دریایی مانند ماهی و میگو سرو می‌شود. روش درست کردن این ترشی خوشمزه و خوشرنگ بسیار آسان است و شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش ترشی تربچه همراه ما باشید.

مواد لازم

تربچه: ۳۰۰ گرم
فلفل سبز تند: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
سرکه سفید: ۱ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱ پیمان

طرز تهیه

برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا تربچه‌ها را خوب بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شود، سپس تربچه‌ها را به صورت حلقه‌ای کمی درشت خرد کنید. حالا یک شیشه تمیز و خشک را انتخاب کنید. ۲ حبه سیر پوست گرفته و ۱ عدد فلفل سبز خرد شده را داخل شیشه بیندازید و تربچه‌های خرد شده را روی آن بریزید. در آخر بقیه حبه‌های سیر و فلفل سبز را روی تربچه‌ها بریزید. داخل یک کاسه جداگانه، آب، سرکه، شکر و نمک را مخلوط کنید و حسابی هم بزنید. حالا این ترکیب را داخل شیشه ترشی بریزید تا جایی که کاملا روی ترب‌ها را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و آن را به مدت ۱ هفته در جای خشک و خنک قرار بدهید. بعد از این مدت زمان، ترشی تربچه خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ شکر را از دستور این ترشی حذف نکنید؛ زیرا شکر تیزی بیش از حد سرکه را تعدیل می‌کند.
۲ ـ ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.
۳ ـ ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
۴ ـ حتما اجازه بدهید مواد ترشی بعد از شستشو کاملا خشک شود در غیر این صورت مواد داخل ترشی کپک می‌زند.
۵ ـ در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

4 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

4 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

4 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

4 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

4 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

4 ساعت ago