“ترشی ریز” یکی از ترشی های خوشمزه و مجلسی و باب دندون پیر و جوان هست و هر بیننده ای را به خودش جذب می کند.
هویج:نیم کیلو
گل کلم:نیم کیلو
بادمجان:نیم کیلو
فلفل سبز (تند نباشد):250 گرم
خیار:نیم کیلو
سبزیجات معطر شامل(ترخون.مرزه.نعنا.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
ادویه شامل(زردچوبه.نمک.ادویه کاری):2 قاشق سوپخوری
سرکه:به مقدار لازم
تمامی سبزیجات و صیفی جات را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن آنها را به ترتیب با دنده درشت و یا با غذا ساز چرخ کنید به طوری که له نشوند و دونه ها مشخص باشد.
ادویه ها را به همراه مقداری نمک و میزان مناسبی از سرکه مخلوط کنید و هم بزنید.
سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه ها را روی سبزیجات خرد شده بریزید تا ظرف پر شود.
سپس در ظرف را ببندید و چندین روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…