فراشپز- برای تهیه پیاز ترشی بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در ۳۰ دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.
پیاز پوست کنده:۲ کیلو گرم
نعناع:۱ کیلو گرم
سیر:۵۰۰ گرم
سرکه:به مقدار لازم
نعناع را پاک کنید و بشویید و بعد خشک کنید. می توانید از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نعناعی خشک هم استفاده کنید.
پوست سیر را هم بکنید و با نعناع تمیز شده چرخ کنید.
پیاز ها را هم پوست بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
بعد داخل یک شیشه یا ظرف خشک و تمیز پیاز ها را بریزید و لای پیازها مخلوطی از سیر و نعناع خرد شده را بریزید و روی آنها کمی نمک بریزید و این ردیف را تا پر شدن ظرف ادامه دهید.
سرکه را داخل ظرف بریزید طوری که روی پیاز ها را بگیرد. بعد در ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
منبع: همشهری
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…