فراشپز- کیک کاکائویی از پرطرفدارترین کیکها در سراسر جهان میباشد. طرز پخت کیک کاکائویی بسیار آسان میباشد شما میتوانید این کیک را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. شما میتوانید از کیک ساده کاکائویی هم به عنوان کیک صبحانه و هم به عنوان عصرانه از آن استفاده کنید. در ادامه این بخش دستور پخت کیک کاکائویی را برای شما تهیه کردهایم.
آرد ۲ ونیم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۱۳۵ گرم
آب سرد ۱ پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
کیک کاکائویی
در دستور کیک کاکائویی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
در ادامه داخل ظرف نسبتا بزرگی کره و شکر را ریخته و با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ آن سفید و کشدار شود.
زرده تخم مرغها را نیز به کره و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
در ظرفی دیگری مواد پودری یعنی آرد را با بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو الک کرده و مخلوط کنید.
یک پیمانه آب سرد را کمکم به مواد آردی اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شوند.
مواد آردی که با آب ترکیب کردهاید را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید در حدی که مواد مخلوط شوند.
پرههای همزن را خوب تمیز و خشک کنید. سپس سفیده تخم مرغها را با هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا سفت شود و حجمش چند برابر شود.
در ادامه سفیده تخم مرغ هم زده شده را با مواد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و بهصورت دورانی هم بزنید.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود.
بعد از زمان پخت، کیک را با خلال چوبی یا چنگال تست کنید و وقتی چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.
کمی بعد از خنک شدن، کیک را از قالب بیرون بیاورید و بر روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود و بخار آن خارج شود.
میتوانید مقداری شکلات آب کنید و از آن برای تزیین روی کیک استفاده کنید.
مقداری گاناش تهیه کنید و روی کیک بریزید و با شکلات چیپسی آن را تزیین کنید.
از پودر پسته و پودر نارگیل نیز میتوانید برای تزیین کیک استفاده کنید.
کیک خنک شده را میتوانید به ۲ یا ۳ قسمت برش دهید و با خامه قنادی و یا فقط با پودر قند تزئین کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد.
کیک کاکائویی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۵۰۰ گرم سیب زمینی،…
فراشپز- این شیرینی که با یک دستور فوق العاده تهیه میشود، یک رسپی ساده دارد…
فراشپز- سوپ آب تره، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم…
فراشپز- شیرینیها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشتهاند. برخی افراد این گزینه…
فراشپز- خیلی از افراد مبتلا به دیابت تصور میکنند همین که از پزشک معالج خود…
فراشپز- امروز قصد آموزش سالاد خیار و پیاز قرمز یونانی رو دارم که این سالاد…