آشپزی

ترفندهای خوشمزه شدن کیک کاکائویی ساده

فراشپز- کیک کاکائویی از پرطرفدارترین کیک‌ها در سراسر جهان می‌باشد. طرز پخت کیک کاکائویی بسیار آسان می‌باشد شما می‌توانید این کیک را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. شما می‌توانید از کیک ساده کاکائویی هم به عنوان کیک صبحانه و هم به عنوان عصرانه از آن استفاده کنید. در ادامه این بخش دستور پخت کیک کاکائویی را برای شما تهیه کرده‌ایم.

مواد لازم طرز تهیه کیک کاکائویی

آرد ۲ ونیم پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری

شکر ۲۲۵ گرم

بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

کره ۱۳۵ گرم

آب سرد ۱ پیمانه

نمک نوک قاشق چایخوری

کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک ساده کاکائویی

مرحله اول:

در دستور کیک کاکائویی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

مرحله دوم:

در ادامه داخل ظرف نسبتا بزرگی کره و شکر را ریخته و با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ آن سفید و کشدار شود.

مرحله سوم:

زرده تخم مرغ‌ها را نیز به کره و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله چهارم:

در ظرفی دیگری مواد پودری یعنی آرد را با بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو الک کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

یک پیمانه آب سرد را کم‌کم به مواد آردی اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شوند.

مرحله ششم:

مواد آردی که با آب ترکیب کرده‌اید را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید در حدی که مواد مخلوط شوند.

مرحله هفتم:

پره‌های همزن را خوب تمیز و خشک کنید. سپس سفیده تخم مرغ‌ها را با هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا سفت شود و حجمش چند برابر شود.

مرحله هشتم:

در ادامه سفیده تخم مرغ هم زده شده را با مواد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و به‌صورت دورانی هم بزنید.

مرحله نهم:

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود.

مرحله دهم:

بعد از زمان پخت، کیک را با خلال چوبی یا چنگال تست کنید و وقتی چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.

کمی بعد از خنک شدن، کیک را از قالب بیرون بیاورید و بر روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود و بخار آن خارج شود.

نکات مهم در آموزش کیک کاکائویی‌

می‌توانید مقداری شکلات آب کنید و از آن برای تزیین روی کیک استفاده کنید.

مقداری گاناش تهیه کنید و روی کیک بریزید و با شکلات چیپسی آن را تزیین کنید.

از پودر پسته و پودر نارگیل نیز میتوانید برای تزیین کیک استفاده کنید.

کیک خنک شده را میتوانید به ۲ یا ۳ قسمت برش دهید و با خامه قنادی و یا فقط با پودر قند تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد.

کیک کاکائویی را می‌توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی و سیب زمینی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۵۰۰ گرم سیب زمینی،…

43 دقیقه ago

طرز تهیه تجکی؛ شیرینی خوشمزه و سنتی شهر خاش

فراشپز- این شیرینی که با یک دستور فوق العاده تهیه می‌شود، یک رسپی ساده دارد…

1 ساعت ago

طرز تهیه سوپ آب تره؛یک غذای خوشمزه برای روزهای سرد

فراشپز- سوپ آب تره، یکی از غذا‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم…

9 ساعت ago

دستور تهیه ۳ شیرینی خانگی بدون فر و ساده برای نوروز

فراشپز- شیرینی‌ها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشته‌اند. برخی افراد این گزینه…

11 ساعت ago

با این غذاها اصلا افطار نکنید

فراشپز- خیلی از افراد مبتلا به دیابت تصور می‌کنند همین که از پزشک معالج خود…

11 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه سالاد خیار و پیاز یونانی، راحت و رژیمی

فراشپز- امروز قصد آموزش سالاد خیار و پیاز قرمز یونانی رو دارم که این سالاد…

13 ساعت ago