فراشپز- اگر دوست دارید سفره شب یلدا را با خوراکیهایی که ظاهر متفاوتی دارند تزئین کنید، کیک کاج یک انتخاب هیجانانگیز است. این کیک زمستانی با سادهترین مواد اولیه درست میشود و ظاهری هیجانانگیز دارد.
با کمی ذوق و سلیقه میتوانید در خانه کیک کاج یلدایی درست کنید. آماده کردن آن وقت زیادی نمیخواهد و تهیه آن راحت است.
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
کیک اسفنجی آماده پودر شده: ۲ لیوان
پنیر خامهای: یک لیوان
شکلات آب شده: نصف لیوان
شیر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کرنفلکس کاکائویی: ۲ لیوان
۱. کیک اسفنجی آماده را با چنگال پودر کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.
۲. پنیر خامهای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند.
۳. برای اینکه خمیر نرمتری داشته باشید، ۲ قاشق شیرکاکائو به خمیر اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید.
۴. به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر بردارید و با دست به آن فرم مخروطی دهید تا شبیه میوه درخت کاج شود.
۵. از کرنفلکس برای تزیین کیکها و ساختن فرم میوه درخت کاج استفاده کنید.
نکته: روی کیکهای کاجیشکل پودر نارگیل بپاشید تا یک تزیین زمستانی داشته باشند.
منبع: همشهری
فراشپز- در شب چله معمولا میوه های پاییزی مانند انار، پرتقال، خرمالو، کدو حلوایی بیشتر…
فراشپز- رولتها شیرینیهای محبوبی هستند که در طعمهای متنوع درست میشوند. رولت هندوانه با ظاهری…
فراشپز- سالادهای میوه انواع مختلفی دارند که هر کدام در نوع خود خوشمزه و خوش…
فراشپز- شبی که بلندترین شب سال است، میتواند با دسری ویژه و متفاوت مثل چیز…
فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف میتوان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…
فراشپز- «غذاهای عربی مزهشون به ادویههاشونه! عطرش همه جارو برمیداره!» اگر شما هم عاشق ادویههای…