فراشپز- اگر دوست دارید سفره شب یلدا را با خوراکیهایی که ظاهر متفاوتی دارند تزئین کنید، کیک کاج یک انتخاب هیجانانگیز است. این کیک زمستانی با سادهترین مواد اولیه درست میشود و ظاهری هیجانانگیز دارد.
با کمی ذوق و سلیقه میتوانید در خانه کیک کاج یلدایی درست کنید. آماده کردن آن وقت زیادی نمیخواهد و تهیه آن راحت است.
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
کیک اسفنجی آماده پودر شده: ۲ لیوان
پنیر خامهای: یک لیوان
شکلات آب شده: نصف لیوان
شیر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کرنفلکس کاکائویی: ۲ لیوان
۱. کیک اسفنجی آماده را با چنگال پودر کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.
۲. پنیر خامهای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند.
۳. برای اینکه خمیر نرمتری داشته باشید، ۲ قاشق شیرکاکائو به خمیر اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید.
۴. به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر بردارید و با دست به آن فرم مخروطی دهید تا شبیه میوه درخت کاج شود.
۵. از کرنفلکس برای تزیین کیکها و ساختن فرم میوه درخت کاج استفاده کنید.
نکته: روی کیکهای کاجیشکل پودر نارگیل بپاشید تا یک تزیین زمستانی داشته باشند.
منبع: همشهری
فراشپز- پاستای گل کلم یکی از انواع پاستاها میباشد که بسیار خوشمزه و ساده است…
فراشپز- نان خانگی پر شده با شکلات، درست مانند این است که محبوبترین نانوایی خود…
فراشپز- سیبزمینی کوبیده، یکی از محبوبترین غذاهای فرنگی است که با طعم نرم و کرهای…
فراشپز- جامبو شلز؛ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و ساده است که بدون مرغ…
فراشپز- هیچ کس این روش را نمیشناسد. همه میپرسند چگونه آن را درست میکنم. با…
فراشپز- امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روشهای پخت سالم پیروی…