فراشپز- نان آرتیسان، نان خوشمزهای است که میتوانید آن را در خانه درست کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید، پس با طرز تهیه و ترفندهای پخت این نان در خانه آشنا شوید.
اگر شما مایلید که یک نان آرتیسان خوشمزه را در خانه تهیه کنید، در اینجا بعضی از ترفندهاو همچنین اطلاعاتی درمورد این موادمغذی وجود دارد.
نان، بدون شک یکی از غذاهایی است که آماده کردنش بسیار قدیمی است، بی شک، این غذا برای هزاران سال باانسان بوده است باگذشت زمان، آماده سازی آنها کاملتر شده است. صرف نظر از نوع نانی که میخواهید آماده کنید، همینطور درمورد نان صنعتی تهیه نانها هرروز سادهتر و آسانتر شدهاند البته برطبق سنت هر منطقه و یا اولویتهای شخصی، هرفرد، دستورالعملهای زیادی برای نان صنعتی وجود دارد بااین حال، دستورالعمل نان صنعتی که ما به شما پیشنهاد میکنیم، به عنوان مبنایی برای شروع آماده سازی دیگر نانهای مشابه است. قبل از وارد شدن به جزئیات مواد تشکیل دهنده این نان خوشمزه خانگی ، اجزا تشکیل دهنده، مواد مغذی وکمکهایی که این غذا تامین میکند را به طور خلاصه مرور و بررسی میکنیم.
به طور کلی، آرد گندم، مخمر، نمک و آب، مواد اولیه برای خمیر است که بعدا به اجاق منتقل شود؛ شما باید به خاطر داشته باشید که افسانههای زیادی راجع به نان، وجود دارد باتوجه به این عقیده که فقط کربوهیدرات و چربی را تامین میکند درحالی که، کربوهیدرات در ترکیبات شیمیایی آرد گندم غیر قابل انکار است، اما لزومأ به این معنی نیست که آن مضر است و به بدن آسیب میرساند.
در حقیقت، کربوهیدراتها به طور کلی برای عملکرد بدن مناسب و ضروری هستند. (بسته به میزان متابولیسم نا بیشتر و کمتر هستند) ازسوی دیگر، به طور خلاصه، هیچ چیز مانند غذای کامل کربوهیدراتها وجود ندارد و هیچ کدام از مواد شیمیایی غذاها مانند این کار نمیکند اکنون وقت آن است، که به هدف آموزش شما برای چگونه درست کردن این نوع از نان تحقق ببخشیم و تا حد ممکن به واقعیت هر غذایی که ما توصیه میکنیم نزدیک شوید.
شما در ابتدا باید بدانید که آرد گندم واقعا از چه چیزی درست شده است و چگونه میتواند برای شما مفید باشد، مواد مغذی زیادی در سبوس گندم و پروبیوتیکها وجود دارد. به طور خلاصه، آنها عناصری هستند که برای ساختن هردو آرد با کیفیت بالا و غذاهای مختلف دیگر استفاده میشوند علاوه بر این، گندم، تنها غلاتی است که برای کامل شدن موادمغذی نان مناسب است. این است که تولید نان آرتیسان بدون سبوس گندم و تولید نهایی آرد گندم غیر ممکن است (بامخمر و یا بدون آن) به این معنا که اگر شما مراقب چیزی باشید، آن چیز همیشه جزئیات است. اگر شما یک شیوه زندگی سالم ویک رژیم متعادل داشته باشید,۲۰۰ گرم نان برای وزن شما خطرناک نیست، اما اگر این مناسب شما نیست و شما عادت غذایی بدی دارید؛ نان هم، بهترین چیز برای شما نیست زمانی که مواد تشکیل دهنده این نوع نان، خالص باشد.
۴ فنجان آردگندم بدون مخمر (۴۰۰ گرم)
۱ قاشق غذاخوری مخمربرای آرد (۲۵ گرم)
۱۰ فنجان آب گرم (۸۵۰ میلی لیتر)
۱ قاشق غذاخوری نمک (۲۵ گرم)
اول از همه شما باید یک کاسه بزرگ، ترجیحا عمیق راتهیه کنید، که همه مواد تشکیل دهنده را در آن جای شود. مهم است که شما این را به یاد داشته باشید، که تمام مواد خشک را داخل کاسه بریزید یعنی آرد، نمک و مخمر و سپس مطمئن شوید که یک سوراخ را تنظیم کنید که بتوانید در آن آب بریزید.
هنگامی که مرحله قبل را به طور موثر به اتمام رساندید، باید آب رااضافه کنید و به هم بزنید شما میتوانید این را با یک قاشق پلاستیکی به منظور جلوگیری از تکه تکهها انجام دهید.
سپس ورز دادن خمیر را ادامه دهید، در این مرحله باید تاکید داشته باشید، که باهردودست، ورز دادن را ادامه دهید به طوری که مخلوط روان، قابل کنترل و بدون تکه باشد؛ نتیجه آن، یک خمیر انعطاف پذیر، اما محکم خواهد بود؛ در این مرحله، شکل کشیده مشخصی از نان آرتیسان را درست کنید.
خمیر آماده شده را در دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد، در فر بپزیدو بعد تقریبا، ۲۵ دقیقه آن را بردارید و اجازه دهید کمی در دمای اتاق سرد شود و از گاز زدن و خوردن آن لذت ببرید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵ دقیقه میباشد.
نان آرتیسان را میتوانید در وعده میان وعده – سرو کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- توت فرنگی میوهای بسیار مغذی است که اغلب ازآن در دسرها یا سالادها استفاده…
فراشپز- کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که…
فراشپز- صبحانه در شهرهای مختلف ایران به شیوههای مختلفی سرو میشود. در این مطلب به…
فراشپز- عوامل متعددی در ایجاد اختلال در خواب شبانه دخیل هستند که یکی از آنها…
فراشپز- بعید به نظر میرسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم…
فراشپز- تهیه ماکارونی با هر روشی بسیار خوشمزه است ولی این بار قرار است یدون…