برنج ۴ لیوان
نخود سبز پختهشده ۱ لیوان
ذرت پخته ۱ لیوان
گوجه فرنگی ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
فلفل سبز ۱ عدد
قارچ خوردکرده ۱ لیوان
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
ابتدا پیاز و سیر را در داخل ماهیتابه تفت داده تا نرم شوند، در ادامه به آنها قارچهای خوردشده و نخود فرنگی را اضافه، سپس به آنها اجازه دهید تا بعد از تفت دادهشدن، نرم شوند.
برنج خیساندهشده در آب و نمک را بعد از جوشیدن در قابلمه، آبکشی کرده و آن را به کناری بگذارید. هنگام آبکشی برنج، به این نکته دقت داشته باشید که مغز دانههای برنج، کمی خام و اطراف آن نرم باشد.
حالا نوبت آن است که بعد از آمادهسازی مواد و برنج، درون کاسهای بزرگ نخود، قارچ تفتدادهشده، فلفل سبز خردشده، ذرت، گوجهفرنگی و برنج آبکشی را اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید. ته قابلمه خود را کمی روغنریخته و سیبزمینیهای حلقهشده را کف آن بچینید، سپس مواد داخل کاسه را داخل قابلمه ریخته و حرارت آن را زیاد کنید تا بخار شود. از آنجا که زیتون بخشی غیر قابل حذف از فرهنگ غذایی یونان است، میتوانید برای پخت این غذا از روغن زیتون استفاده کنید.
برای دم کردن برنج هم تنها کافیست مقداری آب و روغن روی برنج بریزید و حرارت آن را کم کنید. باید مدت زمانی نزدیک ۳۰ ساعت به آن اختصاص دهید تا خوب پخته شود.
تا آماده شدن برنج، شما میتوانید گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط و آنها را در اندازههای دلخواه به صورت قلقلی در آورده و در روغن سرخ کنید.
در انتها بعد از آماده شدن برنج، آن را در ظرف دلخواه کشیده و با گوشتهای قلقلی سرخشده تزئین کنید.
پیاز۲ عدد
برنج۲ پیمانه
ذرت و نخودفرنگی پخته به مقدار لازم
فلفل دلمهای و هویج پخته به مقدار لازم
کره و روغن زیتون به مقدار لازم
سینه مرغ ۳ عدد
کره ۲۰ گرم
سیر ۴ عدد
پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر
جعفری خوردشده ۵۰ گرم
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
نک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
پیازها را خلالی خورد کرده و با کره درون ماهیتابه تفت دهید. بعد از سبک شدن پیاز، تکههای مرغ مربعی خورد شده را به نمک و زردچوبه آغشته و به پیازها اضافه کنید.
حالا نوبت آن است که ادویه کاری، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید. باید اجازه دهید تا پیاز و مرغ به خوبی با این ادویهها تفت داده شوند. بعد از سرخ شدن و تغییر رنگ تکههای مرغ، قارچهای اسلایسشده را به آن اضافه کنید.
قارچها را به خوبی تفت داده، و بعد از تبخیر شدن آب آنها، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید. بعد از گذشت دو دقیقه، فلفل دلمهایهای خوردشده را به آن اضافه کنید.
با نرم شدن فلفل دلمهایها، زعفران دم کرده را اضافه، و در نهایت با ریختن یک فنجان آب در درون ماهیتابه، اجازه دهید که گوشت مرغ و سبزیجات به صورت کامل مغزپخت شوند.
برنج از قبل خیسشده با نمک را به قابلمه آب جوش اضافه و منتظر بمانید تا آب درون قابلمه کم شود، سپس مخلوط مرغ را به برنج اضافه و اجازه دهید در مدت زمان معین، برنج دم بکشد.
بهتر است گوجه فرنگیها را به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید، و بعد از کند پوستشان، از صافی رد کرده و آنها را میکس کنید.
طعم این غذا، همراه با سالاد یونانی هم خوشایند میشود.
مرغها را با ادویههای دلخواه مزهدار کنید و آنها را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید، استراحت کند.
پلو یونانی را میتوانید به صورت جدا و یا همراه با خورش سرو کنید.
پلو یونانی را به صورت کته با سبزیجات مخلوط یا میگو نیز میتوانید سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- یک مطالعه جدید میگوید برای داشتن قلب سالم، بهترین صبحانه صبحانهای است که ۲۰…
در دنیای پرشتاب امروزی، زمان یکی از مهمترین داراییهای ماست. بهویژه در روزهایی که مشغلههای…
فراشپز- فلافل، غذای گیاهی، کم کالری و خوشمزه مدیترانهای که همراه با سسهای متنوع خانگی…
فراشپز- خواص سویق بیشتر در طب سنتی مورد توجه است. تقویت سیستم گوارش، تنظیم قند…
فراشپز- دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک، اما منسجمتر…
فراشپز- مرغ دوغی یکی از مرغهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید با…