آشپزی

ترفند درست کردن کیک‌ بستنی هندوانه‌ای برای شب یلدا

فراشپز- هم کیک خوراکی محبوبی است، هم بستنی، حالا تصور کنید دسری که از ترکیب این دو خوشمزه درست شده باشد چه طعم دلچسبی خواهد داشت؟ برای شب یلدای امسال، دست به کار شوید و در خانه کیک‌بستنی هندوانه‌ای درست کنید.

کیک بستنی هندوانه‌ای، انتخابی مناسب برای رنگی‌تر و شیرین‌تر شدن سفره یلداست.

نام غذا: کیک بستنی هندوانه‌ای

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۸ نفر

مواد لازم:

آرد: یک و نیم لیوان

شکر: یک لیوان

شیر: یک لیوان

روغن مایع: نصف لیوان

تخم‌مرغ: ۴ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

پودر کاسترد: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، رنگ خوراکی قرمز و سبز و شکلات: به میزان لازم

بستنی وانیلی: یک لیتر

طرز تهیه:

۱. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاسترد را الک کنید. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را هم بزنید تا حجیم و کشدار شود.

۲. روغن مایع را به مایه تخم‌مرغی اضافه کنید. سپس شیر و مواد خشک را کم‌کم روی آن بریزید و هم بزنید.

۳. مواد را ۲ قسمت کنید. یک قسمت را با رنگ قرمز و دیگری را با رنگ سبز رنگی کنید. مایه‌ها را در قالب‌های جداگانه ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.

۴. کیک‌ها را برش بزنید و در قالبی لایه لایه، به‌ترتیب رنگ‌های هندوانه قرار دهید و با بستنی روی هر لایه را بپوشانید. قالب را ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا کیک بافت منسجمی پیدا کند.

نکته: این کیک خامه ندارد و اگر بستنی کمتری استفاده کنید، رژیمی می‌شود.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

9 دقیقه ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

3 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

4 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

2 روز ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

2 روز ago