آشپزی

تشخیص ابتلا به سرطان هنگام غذا خوردن

فراشپز- برخی از علایم سرطان، خود را هنگام غذا خوردن نشان می‌دهند. اگر با این علایم به‌ خوبی آشنایی داشته باشیم، در صورت ابتلا به سرطان، به‌موقع آن را تشخیص می‌دهیم و قبل از اینکه دیر شود، درمان را شروع می‌کنیم.

همه ما می‌دانیم با داشتن سبک زندگی سالم می‌توانیم تا حد زیادی از ابتلا به سرطان محفوظ بمانیم. بااین‌حال، برخی از سرطان‌ها حتی با وجود زندگی سالم باز هم به سراغ‌مان می‌آیند. اگر بتوانیم این بیماری مهلک را به‌سرعت تشخیص دهیم، احتمال اینکه از پس درمان آن برآییم بسیار زیاد خواهد بود.

علایم برخی از سرطان‌ها هنگام صرف غذا خود را نشان می‌دهند. از این علایم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بی‌اشتهایی

اگر بی‌اشتها شده‌اید یا هنگام صرف غذا، زودتر از موعد سیر می‌شوید، حتما به پزشک مراجعه کنید. برخی از سرطان‌ها، پیش از اینکه کاملا بروز کنند، موجب بی‌اشتهایی فرد مبتلا می‌شوند. بنابراین اگر پس از چند هفته بی‌اشتهایی‌تان برطرف نشد، ارزش مراجعه به مراکز درمانی را دارد.

مشکل جویدن و بلع

یکی دیگر از علایم مشهود برخی از سرطان‌ها، مشکلی است که در جویدن و بلع غذا پیش می‌آید. اگر متوجه شدید، هنگام غذا خوردن، به‌راحتی نمی‌توانید غذا را جویده یا ببلعید یا دچار درد می‌شوید، فورا به پزشک مراجعه کنید تا علت اصلی آن را بفهمید و در صورت ابتلا به سرطان، خیلی زود با آن مبارزه کنید.

سوء‌هاضمه و سوزش معده

اگر پس از مصرف وعده‌های غذایی‌تان به سوزش معده یا سوءهاضمه مبتلا شدید و این مشکلات را حداقل سه هفته پی‌درپی داشتید، بی‌تفاوت از کنار آن عبور نکرده و حتما به پزشک مراجعه کنید. برخی از سرطان‌های مربوط به مجرای گوارشی، این مشکلات را به همراه دارند.

مشکلات دیگر

اگر نفخ و تورم دایمی دارید، ممکن است علامت نوعی سرطان باشد. این مشکل به‌ویژه در خانم‌ها علامتی جدی است، زیرا ممکن است علامت ابتلا به سرطان تخمدان یا لوله رحم باشد. بنابراین پس از سه هفته تجربه نفخ و تورم، حتما به پزشک مراجعه کنید.

همچنین افراد با مشاهده تغییرات مهم در حرکات روده که منجر به اسهال، یبوست یا خون در مدفوع می‌شود، باید فورا به پزشک مراجعه کنند. این مشکلات هم علایمی از سرطان هستند.

منبع: خبرآنلاین

فراشپز

Recent Posts

زنان، مردان و کودکان؛ چقدر شکر بخورند؟

مصرف قهوه و چای را کمتر می‌توانیم بدون شکر تصور کنیم. اساسا برای ما ایرانی‌ها…

14 ساعت ago

نگران مبتلا شدن به آلزایمر هستید؟؛ کافیه شکمو باشید!

انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده…

14 ساعت ago

پلو با تن ماهی را اینبار با یک روش متفاوت درست کنید

فراشپز- پلو با تن ماهی یک نوع پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است که از تریکب…

15 ساعت ago

طرز تهیه گوبولی پلو مجلسی با گوشت؛ به روش سنتی هرمزگان

فراشپز- در این غذا برنج در آب گوشت به صورت کته‌ای پخته می‌شود، خواص و…

15 ساعت ago

مرغ مجلسی با سس زرشک و انار؛ یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌هایی که می‌توانید بپزید

فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روش‌های متفاوت طبخ مرغ…

16 ساعت ago

دیپ لبو؛ یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا

فراشپز- دیپ لبو نوعی پیش‌غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…

20 ساعت ago