آشپزی

(تصاویر) «کُلوکی» نان سنتی و محبوب بندرعباس

فراشپز- نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نان‌های سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نان‌ها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته می‌کنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد:

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) دستور پخت برنج پلوپزی با تخم مرغ و سبزیجات

فراشپز- من با برنج و تخم مرغ غذایی مجلسی و بدون نیاز به گوشت برای…

58 دقیقه ago

بهترین برنامه غذایی برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان، فرصتی برای پاک‌سازی جسم و روح است. در این ماه، الگوی غذایی…

2 ساعت ago

فوت‌وفن‌های درست کردن حلوا؛ از خوش عطری تا طلایی‌ شدن

فراشپز- حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه مخصوص سرآشپز

فراشپز- کیک حلوا یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که شما می‌توانید با مواد…

3 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی «نخودچی» در خانه؛ برای عید آماده شوید

فراشپز- یکی از شیرینی‌های سبک و جذاب که در روزهای منتهی به عید نوروز، طرفداران…

4 ساعت ago

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی با کمترین روغن

فراشپز- بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید خوشمزه و لذیذ است و جزو…

5 ساعت ago