فراشپز- نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نانهای سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نانها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته میکنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویههای متنوع تهیه میشود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد:
فراشپز- من با برنج و تخم مرغ غذایی مجلسی و بدون نیاز به گوشت برای…
فراشپز- ماه رمضان، فرصتی برای پاکسازی جسم و روح است. در این ماه، الگوی غذایی…
فراشپز- حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه…
فراشپز- کیک حلوا یکی از آسانترین و خوشمزهترین کیکهایی است که شما میتوانید با مواد…
فراشپز- یکی از شیرینیهای سبک و جذاب که در روزهای منتهی به عید نوروز، طرفداران…
فراشپز- بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید خوشمزه و لذیذ است و جزو…