فراشپز- یکی از متفاوتترین تهدیگهایی که میتوانید برای غذای خودتان انتخاب کنید تهدیگ آردی است که ما طرز تهیه آن را برایتان در این مطلب آماده کردهایم.
اگر تصورتان این است که برای داشتن یک تهدیگ خوشمزه، حتما به نان و سیب زمینی نیاز داریم، سخت در اشتباهید چر اکه یکی از خوشمزهترین ته دیگ ماکارونی و یا برنج را میتواند با کمی آرد و زعفران و به روشی که در ادامه این بخش خواهید خواند، آماده و به عنوان ته دیگ جدید، اعضای خانواده و میهمانان را غافلگیر کرد.
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش میریزیم و اجازه میدهیم با شعله کم، به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه کمی گرفت و حبابهای بزرگ زد، برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی میگذاریم و با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم تا بخوبی بپزد.
منبع: نمناک
فراشپز- شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می شود، غذایی از…
فراشپز- "بل بل جیکه " نوعی نان محلی خوشمزه و مغذی است که از دیرباز…
فراشپز- سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که…
فراشپز- آش جو یکی از آشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بسیار محبوب است…
فراشپز- سبزی پلو دامغانی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شهر دامغان است. به…
فراشپز- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به…