آشپزی

ته‌دیگ خوشمزه بدون نون و سیب زمینی

فراشپز- یکی از متفاوت‌ترین ته‌دیگ‌هایی که می‌توانید برای غذای خودتان انتخاب کنید ته‌دیگ آردی است که ما طرز تهیه آن را برایتان در این مطلب آماده کرده‌ایم.

اگر تصورتان این است که برای داشتن یک ته‌دیگ خوشمزه، حتما به نان و سیب زمینی نیاز داریم، سخت در اشتباهید چر اکه یکی از خوشمزه‌ترین ته دیگ ماکارونی و یا برنج را می‌تواند با کمی آرد و زعفران و به روشی که در ادامه این بخش خواهید خواند، آماده و به عنوان ته دیگ جدید، اعضای خانواده و میهمانان را غافلگیر کرد.

مواد مورد نیاز ته دیگ جدید و خوشمزه

آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ته دیگ برنج و ماکارونی با آرد

آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط می‌کنیم تا کاملا یک دست شود.

کف قابلمه روغن می‌ریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم با شعله کم، به اصطلاح خودش را بگیرد.

پس از اینکه کمی گرفت و حباب‌های بزرگ زد، برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی می‌گذاریم و با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا بخوبی بپزد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها

فراشپز- شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می شود، غذایی از…

29 دقیقه ago

“بل بل جیکه ” نان محلی خوشمزه و مغذی گناوه‌ای‌ها

فراشپز- "بل بل جیکه " نوعی نان محلی خوشمزه و مغذی است که از دیرباز…

43 دقیقه ago

طرز تهیه سالاد کاردینال مجلسی

فراشپز- سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که…

1 ساعت ago

نکاتی که در جا افتادن آش جو موثر است

فراشپز- آش جو یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که بسیار محبوب است…

2 ساعت ago

طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی؛ لذیذ و مجلسی

فراشپز- سبزی پلو دامغانی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شهر دامغان است. به…

3 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید

فراشپز- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به…

4 ساعت ago