آشپزی

تهیه کیک مدرسه‌؛ خوشمزه و ارزان برای فرزند دانش‌آموزتان

فراشپز- کیک مدرسه یکی از خوراکی‌های سالم و خوشمزه خانگی است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

گرچه کودکان امروز بیشتر به خوراکی‌های ممنوعه و مضر مثل انواع چیپس و پفک و کیک و آبمیوه‌های بازاری علاقه دارند، شما می‌توانید با روشی ساده و ارزان کیک مدرسه خوشمزه و سالم خانگی را در منزل برای آنها تهیه کنید و مطمئن باشید که بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. در ادامه این مطلب با آموزش پخت کیک مدرسه برای دانش آموزان با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سفید شیرینی: ۱۴۰ گرم

شکر: ۱۱۰ گرم

شیر: ۷۵ گرم

روغن مایع: ۷۵ گرم

بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

در مرحله اول تخم مرغ، شکر و وانیل را که به دمای محیط رسیده‌اند، داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا تخم مرغ کف کند و کم کم کرم رنگ و شفاف شود.

در مرحله دوم شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید و همزن برقی را خاموش کنید و کنار بگذارید.

در مرحله سوم آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مایه کیک حل شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد.

در مرحله چهارم مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را ساده نگه دارید و به قسمت دیگر پودر کاکائو بزنید و کمی هم بزنید تا پودر کاکائو مخلوط شود. حالا داخل قالب مافین را چرب کنید یا از کاغذهای آماده کاپ کیک استفاده کنید که نیازی به قالب ندارد. اگر قالب و کاغذ کاپ کیک در منزل ندارید، می‌توانید از فنجان‌های نشکن یا لیوان‌های کاغذی یکبار مصرف هم استفاده کنید و داخل فنجان را چرب کنید که کیک به آن نچسبد.

مایه کیک را به صورت دو رنگ داخل قالب یا فنجان بریزید، طوری که یک بند انگشت از سر قالب یا لیوان خالی باشد. فر را از قبل گرم کنید و کیک‌ها را داخل فر بگذارید. برای فر گازی دمای ۱۷۵ درجه و فر برقی دمای ۱۶۵ درجه مناسب است. مدت زمان پخت این کیک با توجه به فرهای مختلف بین ۳۰ تا ۴۵ درجه است. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدهید کاملا خنک شود؛ سپس روی کیک را به دلخواه با شکلات و پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید.

منبع: فرادید

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago