فراشپز- پخت میگو به همراه سبزیجاتی همچون لوبیا سبز، جعفری و هویج فوت و فنهایی دارد که در ادامه میخوانید:
میگو پاک شده: ۱۱۱ گرم
لوبیا سبز: ۱۱۱ گرم
هویج: ۱ عدد (متوسط)
پیاز سرخ شده: ۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
لوبیا سبز را بعد از تمیز کردن با مقداری آب، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. وقتی لوبیا پخت و آبش تبخیر شد به آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت کمی سرخ کنید. در حین سرخ شدن لوبیاها رب گوجه فرنگی را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
هویج را باریک و بلند، برش بزنید و در ظرف دیگری به همراه روغن زیتون، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و درب ظرف را ببندید و هر چند لحظه یکبار آن را هم بزنید تا هویجها کمی پخته و سرخ شوند. میگوها را هم پاک کنید و پس از شستن آنها را با کمی نمک و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشند و نرم شوند.
البته گوشت میگو نباید زیاد جوشیده شود، چون ممکن است سفت شود. یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. میگو را با پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده، لوبیا و هویج پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. خوراک میگو را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکته: مواد لازم ذکر شده در بالا برای یک نفر میباشد. با توجه به تعداد افراد خانواده میزان هر کدام از مواد را افزایش دهید.
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
خوراک میگو با سبزیجات را میتوانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…