فراشپز- پخت میگو به همراه سبزیجاتی همچون لوبیا سبز، جعفری و هویج فوت و فنهایی دارد که در ادامه میخوانید:
میگو پاک شده: ۱۱۱ گرم
لوبیا سبز: ۱۱۱ گرم
هویج: ۱ عدد (متوسط)
پیاز سرخ شده: ۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
لوبیا سبز را بعد از تمیز کردن با مقداری آب، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. وقتی لوبیا پخت و آبش تبخیر شد به آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت کمی سرخ کنید. در حین سرخ شدن لوبیاها رب گوجه فرنگی را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
هویج را باریک و بلند، برش بزنید و در ظرف دیگری به همراه روغن زیتون، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و درب ظرف را ببندید و هر چند لحظه یکبار آن را هم بزنید تا هویجها کمی پخته و سرخ شوند. میگوها را هم پاک کنید و پس از شستن آنها را با کمی نمک و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشند و نرم شوند.
البته گوشت میگو نباید زیاد جوشیده شود، چون ممکن است سفت شود. یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. میگو را با پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده، لوبیا و هویج پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. خوراک میگو را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکته: مواد لازم ذکر شده در بالا برای یک نفر میباشد. با توجه به تعداد افراد خانواده میزان هر کدام از مواد را افزایش دهید.
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
خوراک میگو با سبزیجات را میتوانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- اگر بهدنبال درست کردن دسری مناسب برای میلکردن یا میزبانی از مهمانهای خود هستید،…
فراشپز- برای اینکه هم تنوعی به وعده صبحانه بدهید، هم در این روزهای زمستان که…
فراشپز- گزارشی از آخرین یافتههای علمی درباره یک ماده مغذی کمتر شناختهشده، تحقیقات جدید نشان…
فراشپز- پیتزا یکی از آن غذاهای خوشمزهای است که طی مراحل آماده سازی آن نیز…
فراشپز- با همراهی یک آشپز اسپانیایی در این ویدئو، طرز تهیه فیله مرغ آبدار و…
فراشپز- گنجاندن میگو در رژیم غذایی، با فواید بیشماری برای تمام اعضای خانواده همراه است.…