فراشپز- تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایهای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه میشود. در تیرامیسو توت فرنگی از سس توت فرنگی و میوه توت فرنگی استفاده شده است. بیسکوییت مخصوص تیرامیسو، لیدی فینگر یا بیسکوییت انگشتی است، اما میتوان بیسکوییت پتی بور را نیز جایگزین آن کرد. تیرامیسو را در یک ظرف به صورت لایهای تهیه میکنند و در همان ظرف یا به صورت برشهایی کوچک سرو میکنند.
میتوان تیرامیسو را در ظرفهای کوچک به صورت یک نفره تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر دو سوم لیوان
وانیل به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه ۲ بسته دویست گرمی
خامه ۱ بسته دویست گرمی
شکر ۳ قاشق غذا خوری
توت فرنگی به میزان لازم برای تزیین
لیدی فینگر ۱ بسته
پودر کاکائو برای تزیین
توت فرنگی ۳۰۰ گرم
لیموی تازه ۱ عدد
شکر یک سوم لیوان
برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه و مخصوص با طعم توت فرنگی در ابتدای کار، زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را درون یک کاسه میریزیم. در ادامه دو سوم لیوان شکر اضافه میکنیم. به خوبی مخلوط میکنیم تا شکر حل شود.
سپس کاسه را روی بخار کتری قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا پخته و کرمی بشود. بعد از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود. سپس وانیل اضافه میکنیم و با همزن میزنیم. توت فرنگی را به صورت ورقهای برش میدهیم.
نصف آن را برای تزیین کنار میگذاریم. نصف دیگر آن را داخل شربت استفاده میکنیم. برای تهیه شربت، چهار قاشق شکر و آبلیموی تازه را به توت فرنگیها اضافه میکنیم. سپس با گوشت کوب برقی یا دستی آن را له میکنیم.
برای تهیه کرم تیرامیسو، پنیر ماسکارپونه را با لیسک بافت آن را باز میکنیم. سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و کامل حل میکنیم. در یک کاسه دیگر، خامه و یک سوم لیوان شکر را با هم مخلوط میکنیم.
سپس به کرم اضافه میکنیم و به صورت کامل مخلوط میکنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه کرم آماده شده داخل کیسه فریزر یا قیف یک با مصرف پر میکنیم. برای چیدمان ظرف، ردیف اول یک لایه کرم میریزیم.
توت فرنگی ورقهای را به دیواره ظرف میچسبانیم و سپس لیدی فینگرها را در شربت توت فرنگی میغلتانیم و روی کرم میچینیم. یک مقدار از شربت را روی آن میریزیم. سپس کرم را دوباره روی آن میریزیم و این کار را انقدر تکرار میکنیم تا مواد تمام شود.
در این مرحله ردیف آخر باید کرم ریخته شود. تیرامیسو را درون یخچال قرار میدهیم و استراحت میدهیم تا سه چهار ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و روی آن را با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون…
فراشپز- “بریانی هندی” یکی از غذاهای معروف هندوستان است که با برنج و گوشت طبخ…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲ لیتر شیر، یک…
فراشپز- دوست دارید با ۳ قلم مواد خیلی راحت و فوری یک پیتزای درجه یک…
فراشپز- رپ مرغ یا لقمه مرغ یک غذای حاضری و ساده است که به خصوص…
فراشپز- میخواهید با طرز تهیه عصرانه خوشمزه و متفاوت برای روزهای پاییزی آشنا شوید؟ پیشنهاد…