فراشپز- تیرامیسو انار یکی از انواع تیرامیسوهای میوهای است که با آب انار طبیعی تهیه میشود و بسیار خوشمزه و خوشرنگ است.
به گزارش فرارو، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که در آن از ترکیب نوعی بیسکوییت خیس خورده با قهوه همراه با خامه استفاده میشود.
تیرامیسو را علاوهبر قهوه با میوه و سسهای میوهای هم تهیه میکنند، مانند تیرامیسو موز، توت فرنگی و…. تیرامیسو انار یکی از انواع تیرامیسوهای خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب مواد تیرامیسو با آب انار تهیه میشود و برای شب یلدا یک دسر زیبا، خوشمزه و مناسب است که میتوانید به راحتی و با روشی آسان در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه تیرامیسو انار همراه ما باشید.
آب انار: یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
بیسکوییت لیدی فینگر یا پتیپور: ۱ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا ویلی: ۲۰۰ گرم
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
آب انار برای خیساندن بیسکوییت: ۲ پیمانه
دانه انار: نصف پیمانه
برای درست کردن این تیرامیسو خوشمزه ابتدا یک و نیم پیمانه آب انار را همراه با نشاسته ذرت و شکر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت برسد و سس غلیظی تشکیل شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا خامه قنادی را داخل یک کاسه مناسب بریزید و ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد، سپس پنیر ماسکارپونه و اسانس وانیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر با همزن بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. ظرف موردنظر تیرامیسو را آماده کنید و بیسکوییتها را یکی یکی داخل آب انار فرو کنید تا خیس شود، سپس کف ظرف موردنظر کنار هم بچینید.
یک لایه از سس انار روی لایه بیسکوییت بریزید و پخش کنید، سپس چند قاشق از ترکیب خامه و پنیر را روی مواد بریزید و با قاشق پخش کنید. دوباره یک لایه بیسکوییت خیس خورده داخل آب انار را روی مواد بچینید و به ترتیب از سس انار و ترکیب خامه و پنیر روی مواد بریزید. این کار را تا جایی ادامه بدهید که مواد دسر تمام شود. در آخر روی سطح دسر سس انار بریزید و مقداری دانه انار را روی سس پخش کنید و دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر جا بیفتد، سپس میل کنید، نوش جان.
ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامهای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کمتری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد.
ـ بیسکوییت لیدی فینگر نوعی بیسکوییت مخصوص برای درست کردن تیرامیسو است که میتوانید آن را به صورت بستهبندی از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. اگر به این بیسکوییت خاص دسترسی ندارید، میتوانید به جای آن از بیسکوییت پتی پور ساده وانیلی استفاده کنید.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
فراشپز- مصرف مکملها تأثیر فراوانی را بر سلامت انسان دارد، اما این مسأله با اما…
فراشپز- عادات سالم سبک زندگی مانند ورزش، رژیم غذایی متعادل و مصرف مکملهای مناسب همگی…
فراشپز- شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت…
فراشپز- ششانداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست میشود و جالب اینکه…
فراشپز- احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم…
فراشپز- قورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی…