آشپزی

تیرامیسو فنجانی را ۱۰ دقیقه درست کنید

فراشپز- اگر میخواهید برای میهمانی هایتان یک دسر راحت، خوشمزه و در عین حال شیک درست کنید باید تیرامیسو فنجانی را انتخاب کنید.

برای پذیرایی و یا دورهمی‌های خودمانی، یک دسر فوری و کم زحمت مثل مینی تیرامیسو فنجانی، پیشنهاد فوق العاده‌ای است؛ به شرط آنکه رژیم نداشته باشید و بتوانید با اندازه کافی از آن لذت ببرید. اگر شما هم دوست دارید فرمول تهیه مینی تیرامیسو فنجانی سریع که ۱۰ دقیقه‌ای آماده می‌شود را بدانید، با این بخش همراه شوید.

مواد لازم

قهوه ۲ قاشق غذاخوری

آب ۱ فنجان

خامه ۱ فنجان

شکر ۱/۲ فنجان

پنیر ماسکارپونه ۱ فنجان

وانیل ۱ قاشق غذاخوری

بیسکوئیت لیدی فینگر ۴ تا ۵ عدد

پودر کاکائو برای تزئین

طرز تهیه مینی تیرامیسو

داخل ظرفی مثل پارچ آب، حدود ۲ قاشق غذاخوری قهوه ریخته و ۱ فنجان آب گرم را به آن اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا یکدست شود.

حالا این مخلوط قهوه را در ظرفی بریزید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

یک کاسه شیشه‌ای بردارید و داخل آن ۱ فنجان خامه رقیق شده و شکر را به خوبی مخلوط کنید.

با استفاده از همزن هم بزنید.

پنیر ماسکارپونه و اسانس وانیل را به خامه زده شده اضافه کنید.

حالا دوباره آنها را کاملا هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

این مخلوط خامه و پنیر را داخل کیسه پلاستیکی که قرار است نقش قیف قنادی را برای شما ایفا کند، بریزید.

۴ تا ۵ تکه لیدی فینگر بردارید. آنها را از وسط به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

لیدی فینگر‌ها را در مخلوط قهوه فرو کنید و داخل لیوان قرار دهید.

مقداری از پودر کاکائو را روی لیدی فینگر‌ها بپاشید.

حالا مخلوط خامه‌ای را داخل لیوان بریزید و لیوان را ازاین ترکیب پر کنید؛ انتهای کار، خامه را یکدست کنید.

لبه‌های شیشه را تمیز کنید.

دوباره پودر کاکائو را روی خمیر خامه‌ای بپاشید.

قبل از سرو، آنها را حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

تیرامیسو خنک شده فوق العاده خوشمزه برای سرو آماده است؛ نوش جان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کافئین و قهوه باعث خستگی می‌شود؟

فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…

14 دقیقه ago

طرز پخت کبه سیب زمینی

فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبه‌ها می‌باشد که برای کشور لبنان و عراق…

50 دقیقه ago

کوکو نخود فرنگی؛ شام گیاهی و لذیذ بدون گوشت

فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو می‌باشد که به روش‌های متفاوتی تهیه…

1 ساعت ago

طرز تهیه آغوز مسما گیلانی؛ لذت یک طعم متفاوت

فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استان‌های شمال کشور…

2 ساعت ago

زیر برنجی؛ چلو گوشت لری مجلسی و سنتی

فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتی‌ترین و معروف‌ترین غذا‌های لری است،…

3 ساعت ago

مرجو خورشت گلپایگان؛ ساده و خوش طعم

 اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت اصیل ایرانی میگردید پیشنهاد میکنیم این خورشت…

3 ساعت ago