آشپزی

جایرو وگان؛ یک ناهار رژیمی یونانی

فراشپز- جایرو نوعی غذای یونانی است که عموما با گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود، اما اینجا جایرو وگان را برایتان آورده‌ایم: طرز تهیه یک ناهار رژیمی شیک و بسیار خوشمزه.

مقدار کالری: 63 کیلوکالری برای هر نفر

مواد لازم:

250 گرم قارچ پورتوبلو نازک ورقه شده

برای مزه‌دار کردن قارچ:

سیر ریز خرد شده: 1.5 قاشق چای‌‌خوری

پونه کوهی:2 قاشق چای‌خوری

آویشن خشک: 2 قاشق چای‌خوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای‌خوری

آب سبزیجات: 1 فنجان

برای سرو:

نان پیتا: 8 عدد

گوجه‌فرنگی ورقه شده: 2 عدد

پیاز قرمز خلال شده: 1/2 عدد

کاهو خرد شده: 2 فنجان

مواد مز‌ه‌دار کردن را کاملا با هم مخلوط کنید و قارچ‌های ورقه‌شده را داخل مواد بریزید و بگذارید خوب مزه بگیرد. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا سینی فر را آماده کنید و قارچ‌های مزه‌دار شده را ورقه ورقه داخل سینی بچینید و بگذارید تا زمانی که خوب پخته شود درون فر باقی بماند. بشقاب جایرو را با نان پیتایی که گرم و برش داده شده است، گوجه‌فرنگی، کاهو، پیاز و ورقه‌های قارچ پخته به زیبایی تزئین کنید و نوش جان.

حتی اگر جایرو را با مقداری سینه مرغ مزه‌دار و گریل شده هم درست کنید باز بسیار کم‌کالری و خوشمزه خواهد بود. حتما امتحان کنید.

منبع: تبرک

فراشپز

Recent Posts

۴ ضرر نوشیدن قهوه در زمان نامناسب

 فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…

7 ساعت ago

طرز تهیه خورش خرفه (پرپین) بوشهری

فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت می‌شود؛ به همین دلیل تهیه…

8 ساعت ago

چیکن بندری با قارچ؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- غذا‌های ساندویچی جزء دسته غذا‌های بسیار پر طرفدار هستند که شما می‌توانید به سادگی…

8 ساعت ago

ترفندهای پخت «به پلو» اصیل اصفهانی

فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…

9 ساعت ago

مرغ مارپیچی؛ سالادی دلچسب و خوشمزه

فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه‌ی مجالس و میهمانی‌های…

9 ساعت ago

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

فراشپز- درست کردن غذا‌های بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…

10 ساعت ago