آشپزی

خاص‌ترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید

فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی دارد ولی بعضی از بزرگترها که سن و سالی ازشان گذشته و عادت کرده‌اند همان پلو خورش‌ها و کوکوهای قدیمی را بخورند، چندان تمایلی به خوردن پاستا نشان نمی‌دهند.

حالا اگر می‌خواهید آنها را هم به خوردن پاستا تشویق کنید، آن را در شکل و فرم شناخته شده برایشان درست کنید. مثلا همین کوکوی پاستا از جمله همین روش‌هاست.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

۲ /۱ یک پیمانه پاستای فرم‌دار ریز برنجی یا ستاره‌ای
یک عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز
یک پیمانه دانه ذرت پخته‌شده یا کنسروی
۷ عدد تخم‌مرغ
یک عدد هویج متوسط
۴ /۳ پیمانه شیر
یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم

۱. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. هویج را هم رنده کرده کناری بگذارید.

۲. پاستا را به روال همیشه بپزید و آبکش کنید.

۳. فر را روی درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و بگذارید تا گرم شود.

۴. پاستاهای پخته شده، ذرت، فلفل دلمه‌ای و هویج را در ظرفی بریزید. پنیر، نمک و فلفل راهم اضافه کرده و مخلوط کنید.

۵. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، با شیر خوب هم بزنید و روی مخلوط سبزیجات و پاستا بریزید و با قاشق مخلوط کنید.

۶. ظرف پیرکس و یا قالب مورد نظر را چرب کرده، مواد کوکو را داخل آن بریزید و در فری که از پیش گرم شده، به‌مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا خودش را بگیرد. پس از پخت، کمی صبر کنید. وقتی کوکو خنک شد، برش بزنید و سرو کنید یا اینکه به همان صورت از قالب خارج کنید.

یه‌جور دیگه

شما می‌توانید مایه کوکو را در قالب‌های سیلیکونی ریخته و بعد از پخت، قالب‌ها را برگردانید. حالا کوکوهایی با شکل‌ها و فرم‌های مختلف خواهید داشت که به سفره غذایتان رنگ و بوی دیگری می‌دهد.

از کجا بخریم؟

قالب‌های سیلیکونی را در شکل‌ها و اندازه‌های مختلف می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی و شیرینی‌پزی تهیه کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

9 ساعت ago

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…

10 ساعت ago

سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور

وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می‌خواهید برای ظهر ناهار زرشک‌پلو با…

11 ساعت ago

همه با این سس عاشق میگو می‌ شوند

فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…

12 ساعت ago

این قیمه با همه قیمه‌هایی که خوردید فرق دارد

فراشپز- قیمه‌پلو یکی از نذری‌های معمول است که مشابه آن را اردبیلی‌ها هم دارند، البته…

12 ساعت ago

طرز تهیه پلو گوشت عربی؛ فوت و فن خوشمزه شدن این غذای عربی

فراشپز- پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که…

13 ساعت ago