فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی دارد ولی بعضی از بزرگترها که سن و سالی ازشان گذشته و عادت کردهاند همان پلو خورشها و کوکوهای قدیمی را بخورند، چندان تمایلی به خوردن پاستا نشان نمیدهند.
حالا اگر میخواهید آنها را هم به خوردن پاستا تشویق کنید، آن را در شکل و فرم شناخته شده برایشان درست کنید. مثلا همین کوکوی پاستا از جمله همین روشهاست.
۲ /۱ یک پیمانه پاستای فرمدار ریز برنجی یا ستارهای
یک عدد فلفلدلمهای قرمز
یک پیمانه دانه ذرت پختهشده یا کنسروی
۷ عدد تخممرغ
یک عدد هویج متوسط
۴ /۳ پیمانه شیر
یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۱. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید. هویج را هم رنده کرده کناری بگذارید.
۲. پاستا را به روال همیشه بپزید و آبکش کنید.
۳. فر را روی درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بگذارید تا گرم شود.
۴. پاستاهای پخته شده، ذرت، فلفل دلمهای و هویج را در ظرفی بریزید. پنیر، نمک و فلفل راهم اضافه کرده و مخلوط کنید.
۵. تخممرغها را در ظرفی شکسته، با شیر خوب هم بزنید و روی مخلوط سبزیجات و پاستا بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
۶. ظرف پیرکس و یا قالب مورد نظر را چرب کرده، مواد کوکو را داخل آن بریزید و در فری که از پیش گرم شده، بهمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا خودش را بگیرد. پس از پخت، کمی صبر کنید. وقتی کوکو خنک شد، برش بزنید و سرو کنید یا اینکه به همان صورت از قالب خارج کنید.
شما میتوانید مایه کوکو را در قالبهای سیلیکونی ریخته و بعد از پخت، قالبها را برگردانید. حالا کوکوهایی با شکلها و فرمهای مختلف خواهید داشت که به سفره غذایتان رنگ و بوی دیگری میدهد.
قالبهای سیلیکونی را در شکلها و اندازههای مختلف میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرینیپزی تهیه کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…