فراشپز- رژیمهای غذایی سرشار از میوهها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربیهای سالم و گیاهان یا دانهها عملکرد حافظه مغز را تقویت میکند.
تحقیقات نشان میدهد که توانایی بهحداکثررساندن عملکرد حافظه ممکن است با آنچه میخورید مرتبط باشد. در این مطلب بیشتر در مورد غذاهایی که برای مغز مفیدند بخوانید.
توتها سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که میتوانند از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند و از پیری زودرس و زوال عقل که حافظه را تضعیف میکند، جلوگیری نمایند. دراینمیان، زغالاخته منبع غنی آنتوسیانین و سایر فلاونوئیدها است که میتواند عملکرد مغز را بهبود بخشد.
انگور سرشار از رسوراترول، یک ترکیب بهبوددهنده حافظه است. انگور کنکورد سرشار از پلیفنول است که پتانسیل تقویت عملکرد مغز را دارد.
هندوانه دارای غلظت بالایی از لیکوپن، یکی دیگر از آنتیاکسیدانها است. هندوانه همچنین منبع خوبی از آب است که برای سلامت مغز مفید است.
آووکادو میوهای سرشار از چربی تکغیراشباع است که مصرف متعادل آن، عملکرد حافظه را با کمک به بهبود سطح کلسترول خون بهبود میبخشد.
چغندر سرشار از نیترات است، یک ترکیب طبیعی که میتواند رگهای خونی را گشاد کند و اجازه دهد اکسیژن بیشتری به مغز برسد.
سبزیهای تیره و برگدار بهخاطر آنتیاکسیدانهایی مانند ویتامین C شناخته میشوند و ثابت شده که ازدستدادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش میدهند. این سبزیها همچنین سرشار از فولات هستند که میتواند حافظه را با کاهش التهاب و بهبود گردش خون در مغز بهبود بخشد.
گندم پرک، کوسکوس سبوسدار، نخود، جو دوسر، سیبزمینی شیرین و لوبیا سیاه نمونههایی از کربوهیدراتهای پیچیده هستند. این کربوهیدراتها سرشار از ویتامین B هستند که بهبوددهنده حافظه است.
ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب هستند. نشان داده شده که خوردن ماهی برای یک تا دوبار در هفته حافظه را نیز بهبود میبخشد.
دانههای کاکائو منبع غنی فلاونوئیدها هستند که بهویژه در جلوگیری از آسیبهای ناشی از افزایش کاسترول LDL، محافظت از پوشش شریانها و جلوگیری از لختهشدن خون بسیار مهمند. کاکائو همچنین حاوی آرژنین است، ترکیبی که گشادشدن عروق خونی را افزایش میدهد.
رزماری باعث افزایش جریان خون به مغز، بهبود تمرکز و حافظه میشود. عطر نعناع نیز باعث تقویت حافظه میشود.
دانههای کنجد منبع غنی اسید آمینه تیروزین هستند که برای تولید دوپامین، یک انتقالدهنده عصبی مسئول هوشیاری مغز و تیز نگهداشتن حافظه لازم است.
منبع: سلام نیوز
فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…
فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است…
فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذابترین طعمها است. خورشت بادمجان و انار با…
فراشپز- شیرین خورش یا شیرین قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل گیلانی است که…
فراشپز- کاسرول نوعی غذای بینالمللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته…
فراشپز- امروز طرز تهیه باقالی پلو با قیمه را به شما آموزش خواهیم داد. باقالی…