فراشپز- این غذایی است که اکثر ایتالیاییها در شب سال نو خود میپزند و میخورند. آنها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوششانسی میآورد.
یکی از غذاهای ایتالیایی که میشود گفت تقریبا همه ما خوردهایم، ماکارونی است. بماند که ما غذاهای دیگر این کشور را مانند پاستا، لازانیا و اسپاگتی، دقیقا مثل ماکارونی درست میکنیم و در آخر هم مانند لوبیا پلو دم میگذاریم؛ اما بیایید غذای هیجانانگیز ایتالیایی دیگر را، همانطور که آنها میپزند، بپزیم و امتحان کنیم. در ادامه دستورالعمل غذایی از سواحل جنوبی ایتالیا را برای شما آمده است.
این غذایی است که اکثر ایتالیاییها در شب سال نو خود میپزند و میخورند. آنها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوششانسی میآورد. به خاطر داشته باشد که در مراحل زیر به میزان خیلی کم آب به آن اضافه کنید. این میزان مواد اولیه برای ۴ نفر تهیه شده است. دستورالعمل این غذای خوشمزه و در عین حال خوششانس ایتالیایی را ادامه بخوانید.
کرفس: دو ساقه
هویج: ۱ عدد
رازیانه: یک دوم پیمانه
روغن زیتون: به میزان دلخواه
نمک: به میزان دلخواه
لیمو با پوست بدون واکس: ۱ عدد
سیر: ۳ عدد خرد شده
گوشت قرمز طعمدار: ۶۰۰ گرم (طعمدار بودن گوشت به ذائقه شما بستگی دارد)
عدس: ۳۰۰ گرم
سیبزمینی: ۲ عدد متوسط (پوست کنده و به ۸ قسمت برش دهید)
چوب دارچین: ۱ دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
فر را تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کرفس و هویج را در اندازههای کوچک خرد کنید و به همراه رازیانه در تابه بریزید. در روغن زیتون و نمک، آنها را با حرارت کم سرخ کنید. لیمو را خوب بشویید و با پوست به هشت قسمت تقسیمش کنید. (توجه: لیمو را با پوست در غذا میریزیم) سیر را به آن اضافه کنید. توصیه میشود تکههای گوشت را از قبل تفت دهید و بعد به این مجموعه اضافه کنید.
بعد هم عدس، سیبزمینی، لیمو، رب و دارچین را اضافه کنید. سپس مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. برای ۵۰ دقیقه بگذارید بجوشد و مراقب کم یا زیاد بودن آب آن باشید. نه زیاد باشد که مواد داخلش به چشم نیایند و نه آنقدر کم باشد که خوراکمان ته بگیرد.
منبع: ایرنا
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…