آشپزی

خوراک عدس و لیمو؛ غذای شانس ایتالیایی‌ها

فراشپز- این غذایی است که اکثر ایتالیایی‌ها در شب سال نو خود می‌پزند و می‌خورند. آنها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوش‌شانسی می‌آورد.

یکی از غذاهای ایتالیایی که می‌شود گفت تقریبا همه ما خورده‌ایم، ماکارونی است. بماند که ما غذاهای دیگر این کشور را مانند پاستا، لازانیا و اسپاگتی، دقیقا مثل ماکارونی درست می‌کنیم و در آخر هم مانند لوبیا پلو دم می‌گذاریم؛ اما بیایید غذای هیجان‌انگیز ایتالیایی دیگر را، همانطور که آنها می‌پزند، بپزیم و امتحان کنیم. در ادامه  دستورالعمل غذایی از سواحل جنوبی ایتالیا را برای شما آماده کرده است.

این غذایی است که اکثر ایتالیایی‌ها در شب سال نو خود می‌پزند و می‌خورند. آنها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوش‌شانسی می‌آورد. به خاطر داشته باشد که در مراحل زیر به میزان خیلی کم آب به آن اضافه کنید. این میزان مواد اولیه برای ۴ نفر تهیه شده است. دستورالعمل این غذای خوشمزه و در عین حال خوش‌شانس ایتالیایی را ادامه بخوانید.

مواد اولیه:

کرفس: دو ساقه
هویج: ۱ عدد
رازیانه: یک دوم پیمانه
روغن زیتون: به میزان دل‌خواه
نمک: به میزان دل‌خواه
لیمو با پوست بدون واکس: ۱ عدد
سیر: ۳ عدد خرد شده
گوشت قرمز طعم‌دار: ۶۰۰ گرم (طعم‌دار بودن گوشت به ذائقه شما بستگی دارد)
عدس: ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط (پوست کنده و به ۸ قسمت برش دهید)
چوب دارچین: ۱ دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
فر را تا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

طرز تهیه و دستور پخت:

کرفس و هویج را در اندازه‌های کوچک خرد کنید و به همراه رازیانه در تابه بریزید. در روغن زیتون و نمک، آنها را با حرارت کم سرخ کنید. لیمو را خوب بشویید و با پوست به هشت قسمت تقسیمش کنید. (توجه: لیمو را با پوست در غذا می‌ریزیم) سیر را به آن اضافه کنید.

توصیه می‌شود تکه‌های گوشت را از قبل تفت دهید و بعد به این مجموعه اضافه کنید. بعد هم عدس، سیب‌زمینی، لیمو، رب و دارچین را اضافه کنید. سپس مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. برای ۵۰ دقیقه بگذارید بجوشد و مراقب کم یا زیاد بودن آب آن باشید. نه زیاد باشد که مواد داخلش به چشم نیایند و نه آنقدر کم باشد که خوراکمان ته بگیرد.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز پخت ماکارونی با گل کلم و پارمزان

فراشپز- پاستای گل کلم یکی از انواع پاستا‌ها می‌باشد که بسیار خوشمزه و ساده است…

4 ساعت ago

طرز تهیه نان شکم پر شکلاتی

فراشپز- نان خانگی پر شده با شکلات، درست مانند این است که محبوب‌ترین نانوایی خود…

5 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه سیب‌زمینی کوبیده؛ یک کلاسیک خوشمزه با طعمی بی‌نظیر

فراشپز- سیب‌زمینی کوبیده، یکی از محبوب‌ترین غذا‌های فرنگی است که با طعم نرم و کره‌ای…

6 ساعت ago

دستور پخت جامبو شلز با اسفناج و سس مخصوص

فراشپز- جامبو شلز؛ یکی از غذا‌های فوق العاده خوشمزه و ساده است که بدون مرغ…

7 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه دلمه برگ مو؛ طریقه صحیح پیچیدن دلمه

فراشپز- هیچ کس این روش را نمی‌شناسد. همه می‌پرسند چگونه آن را درست می‌کنم. با…

7 ساعت ago

طرز تهیه کشک بادمجان با هواپز؛ هم خوشمزه هم رژیمی

فراشپز- امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روش‌های پخت سالم پیروی…

9 ساعت ago