آشپزی

خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت

فراشپز- خورشت زرشک از جمله غذا‌هایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه‌ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذا‌هایی با طعم ترش را می‌پسندند می‌توانند لذت یه غذای جدید را تجربه کنند.

مواد لازم:

گوشت مرغ (سینه خرد شده ۱ عدد)

لپه یک پیمانه
زرشک یک پیمانه

زعفران دم شده

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز بزرگ یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ می‌کنیم و به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.

بعد از پخته شدن لپه‌ها، سینه‌های مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نیم ساعت جا بیفتد.

در ظرفی دیگر ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می‌دهیم و به مواد خورشت اضافه می‌کنیم.

بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشک‌های شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل غذا را اندازه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.

وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می‌کنیم.

منبع:وقت صبح

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago