آشپزی

خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت

فراشپز- خورشت زرشک از جمله غذا‌هایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه‌ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذا‌هایی با طعم ترش را می‌پسندند می‌توانند لذت یه غذای جدید را تجربه کنند.

مواد لازم:

گوشت مرغ (سینه خرد شده ۱ عدد)

لپه یک پیمانه
زرشک یک پیمانه

زعفران دم شده

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز بزرگ یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ می‌کنیم و به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.

بعد از پخته شدن لپه‌ها، سینه‌های مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نیم ساعت جا بیفتد.

در ظرفی دیگر ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می‌دهیم و به مواد خورشت اضافه می‌کنیم.

بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشک‌های شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل غذا را اندازه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.

وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می‌کنیم.

منبع:وقت صبح

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه نان شیر خرما نرم و خوشمزه مرحله به مرحله

فراشپز- نان شیر خرما یا نان شیرمال خرما یکی از انواع شیرینی با شیر است…

32 ثانیه ago

دستور پخت مدوویک ؛ کیک عسلی روسی

کیک مدوویک (medovik tort) یکی از محبوب‌ترین کیک‌های روسی و منطقه آذربایجان است که در…

29 دقیقه ago

طرز تهیه سه نوشیدنی گرم با شیر نارگیل؛ مخصوص روزهای سرد زمستان

فراشپز- عاشقان فصل‌های سرد خوب می‌دانند که نوشیدنی گرم در روز‌های سرد نیمه دوم سال…

58 دقیقه ago

هزار ویک دلیل برای خوردن صبحانه

فراشپز- صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی است که بسیاری از افراد نسبت به خوردن…

1 ساعت ago

طرز تهیه وافل موزی خانگی با دستگاه و بدون دستگاه

فراشپز- وافل یکی از شیرینی‌های بسیار جذاب و ترد است که در قالب شکل دار…

2 ساعت ago

منوی عالی صبحانه براساس ماه تولدمان

فراشپز- وقتی به وعده‌های غذایی مصرفی افراد مختلف نگاه کنید متوجه این موضوع خواهید شد…

3 ساعت ago