آشپزی

خورش بامیه را با این ادویه مخصوص درست کنید

فراشپز- خورشت بامیه یکی از غذا‌های محبوب ایرانی است که با طعم و عطر دلنشین خود، طرفداران بسیاری دارد. خورشت بامیه با دستور‌های پخت متنوعی در شهر‌های ایران تهیه می‌شود، خورشت بامیه با گوشت، خورشت بامیه با مرغ، خورشت بامیه با لپه، خورشت بامیه با گوشت چرخ کرده، خورشت بامیه با تمر هندی، خورشت بامیه جنوبی و… از انواع خورشت بامیه هستند که در سراسر ایران تهیه می‌شوند.

معمولا خورش بامیه را با گوشت می‌پزند، اما می‌توان خورشت بامیه بدون گوشت نیز تهیه کرد که یک گزینه مناسب برای گیاه‌خواران و افرادی است که منع مصرف گوشت دارند. اگر می‌خواهید خورش بامیه بدون گوشت یا خورشت بامیه با گوشت و مرغتان طعم خوشمزه تری به خود بگیرد، باید ادویه‌های مناسب و راز سرآشپز‌ها را بدانید؛ پس با این بخش همراه شوید.

ادویه خورشت بامیه مجلسی

در طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه باید به ادویه‌ها توجه ویژه داشت، با انواع ادویه و چاشنی می‌توان به مزه و طعم خورش بامیه تنوع بخشید و آن را خوشمزه‌تر نمود. برای تهیه یک خورش بامیه خوشمزه از ادویه‌های زیر استفاده نمایید:

زیره: یکی از ادویه‌های پرکاربرد در انواع خورشت‌های ایرانی زیره است که با عطر و طعم گرم و کمی شیرین خود، به خورشت بامیه طعم می‌بخشد و باعث متعادل شدن سایر طعم‌ها می‌شود.

رازیانه: استفاده از ادویه‌های عطری، چون رازیانه موجب خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه می‌شود.

دارچین: دارچین ادویه‌ای با عطر و طعم قوی است که با عطر و طعم گرم و شیرین خود، می‌تواند موجب خوشمزگی طعم خورشت بامیه شود.

زردچوبه: در طرز تهیه خورشت بامیه ساده و طرز تهیه خورشت بامیه اصفهانی، زردچوبه کاربرد فراوانی دارد، زیرا دارای خاصیت سلامتی بوده و به غذا طعم و رنگ زیبا می‌دهد.

فلفل سیاه: فلفل سیاه، با تندی ملایم باعث ایجاد طعم و مزه متعادل در خورشت بامیه می‌شود. میزان استفاده از فلفل سیاه بستگی به ذائقه شما دارد.

نکته: برای طعم دادن بیشتر به خورشت بامیه، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر گشنیز، پودر کاری، زنجبیل، پاپریکا و هل سبز نیز استفاده کنید.

برای غلیظ شدن خورشت بامیه چه کنیم؟

برای غلیظ شدن خورشت بامیه:

هنگام اضافه کردن آب به خورشت دقت کنید. استفاده از آب بیش از حد ممکن است باعث رقیق شدن خورشت و شکل افتادن آن شود.

برای افزایش طعم خورش و غلیظ شدن آن، می‌توانید آب قلم اضافه کنید یا از یک استاک گوشت استفاده کنید.

برای غلیظ شدن خورشت بامیه می‌توانید یک سیب زمینی نگینی شده را همراه با بامیه به خورشت اضافه کنید تا غلظت و طعم آن بیشتر شود.

برای لعاب دار شدن خورشت بامیه از گوشت با استخوان استفاده کنید. ژلاتین آزاد شده از استخوان گوشت در حین پخت، باعث لعاب دار شدن خورشت می‌شود.

در تهیه خورشت بامیه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید، تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث آزاد شدن رنگدانه‌های آن و در نتیجه، لعاب بیشتر خورشت می‌شود.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

منیزیم به خواب شما کمک می‌کند؟

فراشپز- ممکن است شنیده باشید که گلیسینات منیزیم می‌تواند به عنوان یک خواب آور عمل…

3 ساعت ago

طرز تهیه سوهان عراقی خوش‌طعم

فراشپز- سوهان عراقی که به دلیل طعم شیرین و مقوی خود به عنوان یک میان…

3 ساعت ago

۲۰ غذای کم خرج برای نهار و شام

فراشپز- در این مقاله لیستی از ۲۰ غذای ساده و کم هزینه و خوشمزه بدون…

3 ساعت ago

بارداری و ادویه‌ها؛ کدام مجاز و کدام ممنوع؟

فراشپز- مواد غذایی که در دوران بارداری مصرف می‌کنید برای سلامت جنین بسیار مهم است.…

4 ساعت ago

طرز پخت نان شکلاتی پیچی با کرمفیل مخصوص

فراشپز- نان‌ها بهترین گزینه برای عصرانه و صبحانه هستند بخصوص نان‌های شکلاتی که طرفداران زیادی…

5 ساعت ago

طرز تهیه نشاسته برای گلو درد و سرفه؛ به ۳ روش موثر!

فراشپز- اگر دچار بیماری گلو درد و سرفه شده‌اید می‌توانید با تهیه نشاسته و مصرف…

5 ساعت ago