آشپزی

داوود پاشا با گردو! یه خورشت بی‌نظیر ترکی!

فراشپز- داوود پاشا یکی از غذا‌های اصیل ترکیه‌ای است که تا حدودی شبیه فسنجان است. یکی از غذا‌های اصیل ترکیه‌ای که باب طبع ما ایرانی‌ها هم است خورش داوود پاشا نام دارد! گردهمایی کباب تابه‌ای و رب انار و گردو! تصورش را هم بکنید لذت بخش است! به به چه شود!

به گزارش راهنماتو، داوود پاشا تا حدودی شبیه فسنجان است، اما فرق‌هایی هم دارد. این خورش با تمام خوشمزگی‌اش سخت هم تهیه نمی‌شود. فقط باید ترکیب چند خورش را یکجا انجام بدهید تا داوود پاشا به خانه‌تان بیاید! پس شروع کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخکرده، ۴۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری

گردو ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه، به میزان لازم

آب جوش ۲ لیوان

طرز تهیه:

قدم اول:

خب! کار سختی نیست. خیال کنید در حال درست کردن کباب تابه‌ای هستید! پیاز‌ها را رنده کنید و آب آن‌ها را خوب بگیرید. با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و حسابی ورز بدهید! در راه ورز دادن اصلا خسته نشوید و عقب نشینی نکنید! راز کباب خوب و داوودپاشای خوب‌تر همین است! ورز دادن گوشت که تمام شد آن‌ها را به اندازه کباب تابه‌ای گرد کنید و در ظرفی دربسته داخل یخچال بگذارید تا یک ساعت بماند و خودش را بگیرد. این کار از وا رفتن کباب‌ها جلوگیری می‌کند در ضمن باعث طعم‌دارتر شدن آن‌ها می‌شود.

قدم دوم:

کباب‌ها را در مقداری روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.

در حین سرخ شدن کباب‌ها، گردو‌ها را هم حسابی له کنید. برای این کار از هر روشی که خودتان می‌پسندید استفاده کنید. یا در خردکن بریزید یا با هاون بکوبید یا در آسیاب خرد کنید. هدف تنها له شدن گردوهاست!

قدم سوم:

گردو‌ها را در مقداری روغن تفت بدهید تا خامی آن‌ها گرفته شود. حالا وقت آن است که نعناع قدرت‌نمایی کند. عطر نعناع بی نظیر است. آن را در کنار گردو‌ها کمی تفت بدهید. این کار را زیاد کش ندهید که باعث تلخی نعناع خواهد شد.

قدم چهارم:

رب انار را با مقداری آب خوب مخلوط کرده تا سسی رقیق ایجاد شود. این سس را با نعناع مخلوط کرده و اجازه بدهید قل بزند. وقتی به جوش افتاد کباب‌ها را به آرامی داخل ظرف حاوی رب انار بگذارید.

قدم پنجم:

داوود پاشا دارد به مرحله نهایی نزدیک می‌شود. در ظرف را بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه کباب‎ها در سس بپزند و حسابی طعم انار و نعناع را به خود بگیرند.

داوودپاشا در خدمت شماست! یک غذای دلپذیر و جذاب که عطر و طعم خاصی دارد. پلو را به صورت کته یا آبکشی آماده کنید و این غذای خوشمزه را در کنار عزیزانتان میل کنید. مطمئنم عاشقش خواهید شد! نوش جان

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

3 ساعت ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

4 ساعت ago

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

5 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

6 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

6 ساعت ago