فراشپز- همانطور که میدانید، ماهی بسته به نوعی که دارد بوی خاصی میدهد که خیلی خوشایند همه نیست. بالاخص ماهیهای جنوب که بوی زیادی دارند، اما طعم و خاصیت زیادی نیز همراه دارند که نمیتوان از آنها صرفه نظر کرد. از این رو دستور ادویه ماهی خانگی در این بخش آورده شده است. این ادویه با استفاده از ترکیب ادویههای معطر زیادی تهیه میشود. میتوان میزان زیادی از این ادویه را درست و نگهداری کرد و هنگام پخت ماهی آن را با این ادویه مزه دار نمود. همچین بسته به ذائقه خود و خانواده میتوان مقدار بعضی از ادویههای دلخواه را زیاد یا کم نمود.
پودر آویشن ۳ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره ۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه یا کاری ۲ قاشق چایخوری
برای تهیه ادویه ماهی خوشمزه به روش بندری ابتدا تمام ادویههایی که در لیست مواد اولیه آورده شده است را داخل یک کاسه مناسب میریزیم، سپس به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
در این مرحله یک شیشه مناسب را میشوییم و به خوبی خشک میکنیم، سپس ادویه را در شیشه میریزیم و در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم. این ادویه برای پخت انواع ماهیها مورد استفاده قرار میگیرد.
ادویه را حدود نیم تا یک ساعت قبل از طبخ ماهی روی ماهی میریزیم و درب ظرف را بسته و درون یخچال نگه داری میکنیم تا به خوبی مزه دار شود. نکته دیگر اینکه حتما ادویهها را خودتان بگیرید و پودر کنید.
منبع: چی شی
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز کانادایی با ۲۰۰ گرم برنج، یک عدد تخم مرغ،…
فراشپز- لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی پرطرفدار و پرمصرف ایرانی است که به راحتی…
فراشپز- زمان خوردن شام، انتخاب سبکی از زندگی است که بار فرهنگی زیادی دارد. کلیشههای…
فراشپز- اگر از علاقهمندان به انواع برگر هستید، باید گفت که با حبوبات هم میتوان…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ پیمانه برنج، ۳…
فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست میکنند.“والک پلو”…