آشپزی

دستور تهیه بستنی خشک بادام‌زمینی برای شب چله

فراشپز- برای تهیه بستنی خشک برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هایتان به ویژه در شب یلدا، نیاز به داشتن تجهیزات و تکنولوژی خاص ندارید و می‌توانید با کمی حوصله این خوراکی جذاب و خوشمزه را در خانه تهیه و مهمانی تان را جذاب‌تر کنید.

بستنی خشک که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، در خانه هم امکان‌پذیراست فقط کافی به روشی که در ادامه می‌خوانید، عمل کنید:

آماده‌سازی:۳ساعت

مدت پخت:۲۴ساعت

تعداد: ۴نفر

مواد لازم:

شیر پرچرب:۶فنجان

شکر:۸قاشق غذاخوری

کره:۳قاشق غذاخوری

عصاره وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

مغز پسته:نصف فنجان

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

پودر ثعلب: ۲ قاشق چای‌خوری سر پر

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه

۱-سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها از هم جدا کنید. زرده‌ها را با یک لیوان شکر ترکیب کنید. سپس ۵ دقیقه با همزن بزنید. حین هم‌زدن شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا زرده لخته نشود و ریختن شیر را تا زمان رسیدن مواد به غلظت ماست ادامه دهید. بقیه شیر را هم برای مراحل بعدی نگه دارید.

۲.ثعلب را با ۲ قاشق چای‌خوری شکر ترکیب کنید سپس باقی‌ شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه ترکیب شکر و زرده را به مواد بیفزایید در ادامه خامه را به مواد اضافه کنید.

۳.مواد را ۸ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید سپس از صافی ریز عبور دهید و داخل فریزر قرار دهید.

۴.بستنی را از فریزر بیرون آورده و ظرف را روی یک کاسه یخ قرار دهید و ۵ دقیقه هم بزنید. دوباره در فریزر بگذارید. این کار را ۵بار تکرار کنید تا مواد بستنی به شکل جامد درآید.

۵-قالبی را انتخاب کنید و بستنی را در قطعات دلخواه داخل قالب بچینید. بستنی‌های برش‌خورده را حدود ۲۴ ساعت باید در یخچال قرار دهید.

نکته: استفاده از شیر پرچرب برای تهیه این بستنی مناسب‌تر است.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

چطور باسلوق هندوانه‌ای تهیه کنیم؟

فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف می‌توان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…

27 دقیقه ago

پلو کویتی: جشنواره عطر و طعم؛ امتحانش کن!

فراشپز- «غذا‌های عربی مزه‌شون به ادویه‌هاشونه! عطرش همه جارو برمی‌داره!» اگر شما هم عاشق ادویه‌های…

57 دقیقه ago

طرز تهیه پسته پلو مجلسی و خوشمزه؛ غذای اصیل ایرانی

فراشپز- پسته پلو به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد می‌تواند گزینه‌ی بسیار مناسبی…

1 ساعت ago

طرز تهیه فسنجون یزدی (متنجینه) به روش اصیل و سنتی با طعم لذیذ برای شب یلدا

فراشپز- برای تهیه فسنجون یزدی می‌توانید به جای مرغ از گوشت قلقلی نیز استفاده کنید.…

2 ساعت ago

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

فراشپز- در ادامه طرز تهیه شیرین‌پلو را مشاهده می کنید. مواد لازم: سینه مرغ: ۱…

2 ساعت ago

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

فراشپز- چغندر قرمز را می‌توان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال…

3 ساعت ago