آشپزی

دستور تهیه سس تند هالوپینو به دو روش

فراشپز- آیا شما هم از طرفداران طعم‌های تند و لذیذ هستید؟ اگر جواب شما مثبت است، سس کچاپ هالوپینو یکی از بهترین گزینه‌ها برای افزودن به وعده‌های غذایی‌تان است. این سس طعم خاص و منحصر به فردی به غذا‌ها می‌بخشد و سرشار از مواد مغذی و خواص سلامتی نیز هست. در این مقاله به بررسی طرز تهیه، مزایا و کاربرد‌های سس کچاپ هالوپینو خواهیم پرداخت.

روش اول تهیه سس تند هالوپینو

مواد لازم

۱ فنجان کچاپ

۲ عدد فلفل هالوپینو، ریز خرد شده

۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید

۱ قاشق چایخوری شکر

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه

همه مواد را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

سس را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

روش دوم جهت تهیه سس تند هالوپینو

مواد لازم

۱ عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده

۲ حبه سیر، ریز خرد شده

۲ عدد فلفل هالوپینو، ریز خرد شده

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ فنجان کچاپ

۱/۴ فنجان سرکه سیب

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

فلفل هالوپینو را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

کچاپ، سرکه سیب، شکر قهوه‌ای، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

سس را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

نکات لازم جهت تهیه سس تند هالوپینو:‌

می‌توانید مقدار فلفل هالوپینو را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

اگر می‌خواهید سس شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل هالوپینو بیشتری استفاده کنید یا دانه‌های فلفل را اضافه کنید.

برای تهیه سس کچاپ هالوپینو خانگی، می‌توانید از کچاپ خانگی استفاده کنید.

سس کچاپ هالوپینو را می‌توانید به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

فراشپز- یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن…

16 دقیقه ago

طرز تهیه کاچی؛ مناسب برای ماه رمضان

فراشپز- کاچی دسری است که در سنت ما عموما برای زنانی پخته می‌شود که به…

1 ساعت ago

طرز تهیه شولی یزد

"شولی" یک غذای سنتی یزدی و بجا مانده از گذشتگان و یکی از بهترین مواد…

2 ساعت ago

طرز تهیه موس مرغ؛ غذای مدرن و مجلسی

فراشپز- موس مرغ نوعی غذای مدرن است که از ترکیب مرغ پخته با برخی سبزیجات…

3 ساعت ago

نان سیب زمینی روسی؛ نان نرم و خوشمزه برای افطار

فراشپز- نان سیب زمینی روسی نوعی نان شکم پر خوشمزه و اسفنجی است که برای…

4 ساعت ago

چرا بعد از غذا خوردن؛ ولع شیرینی داریم؟!

فراشپز- از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف…

5 ساعت ago