فراشپز- شیرینی هلال خامه یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که به دلیل وجود خامه در خمیرش بافتی نرم و لطیف دارد. در این مطلب شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه و آسان آشنا میکنیم.
شیرینی هلال خامه یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که با خامه درست میشود به همین دلیل بافت نسبتا لطیفی دارد. برای تزئین روی شیرینی هلال خامه به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ میتوانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است، رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر کنید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافلهای رنگی تزئینش نمایید.
شیرینی هلال خامه
خامه ۱۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده یک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
شیر، تخم مرغ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را الک کرده به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی درست شود، خمیر را در پلاستیک بپیچید و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۴ – ۵ میلی متر پهن کنید و با کاتر هلالی، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بکشید. شیرینیها را به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد، سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینیها را با کاردک از سینی جدا کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید. در صورت استفاده از وانیل شکری، مقدارش را دو برابر کنید.
کره ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم یک و یک سوم پیمانه
وانیل یکچهارم قاشق چای خوری
پودر کاستارد ۱ قاشق سوپ خوری
زرده تخممرغ ۲ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چای خوری
زرده تخممرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
پودر شکر ۱ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی زرد یک قطره
پودر پسته و شکر رنگی برای تزئین
کره را با پودر شکر و وانیل به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی، بزنید. زردههای تخم مرغ را اضافه کرده ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. پودر کاستارد و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط نمایید. آرد را به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی درست شود. این خمیر نباید ورز داده شود و بلافاصله بعد از فرم گرفتن در کیسه پلاستیکی بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس به قطر نیم سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید و درسینی فر بچینید.
مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بزنید و رویشان کمی پودر پسته یا شکر رنگی بپاشید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید تا بپزد.
منبع: بیتوته
فراشپز- دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل…
فراشپز- کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچهای که داخلش را با…
فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…
فراشپز- دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این…
فراشپز- بسیاری از رستورانهای بینالمللی تهران هم این غذا را سرو میکنند؛ اما طعمهای خانگی…
فراشپز- قرمهسبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا میکند بهترین نوعش را درست…