آشپزی

دستور تهیه شیرینی هلال خامه

فراشپز- شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که به دلیل وجود خامه در خمیرش بافتی نرم و لطیف دارد. در این مطلب شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه و آسان آشنا می‌کنیم.

شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با خامه درست می‌شود به همین دلیل بافت نسبتا لطیفی دارد. برای تزئین روی شیرینی هلال خامه به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ می‌توانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است، رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر کنید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافل‌های رنگی تزئینش نمایید.

شیرینی هلال خامه

مواد لازم:

خامه ۱۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده یک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی هلال خامه

شیر، تخم مرغ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را الک کرده به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی درست شود، خمیر را در پلاستیک بپیچید و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۴ – ۵ میلی متر پهن کنید و با کاتر هلالی، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.

مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بکشید. شیرینی‌ها را به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد، سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینی‌ها را با کاردک از سینی جدا کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید. در صورت استفاده از وانیل شکری، مقدارش را دو برابر کنید.

شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد

مواد لازم:

کره ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم یک و یک‌ سوم پیمانه
وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌ خوری
پودر کاستارد ۱ قاشق سوپ‌ خوری
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چای‌ خوری

مواد لازم برای روی شیرینی

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق چای‌ خوری
پودر شکر ۱ قاشق چای‌ خوری
رنگ خوراکی زرد یک قطره
پودر پسته و شکر رنگی برای تزئین

طرز تهیه

کره را با پودر شکر و وانیل به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی، بزنید. زرده‌های تخم مرغ را اضافه کرده ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. پودر کاستارد و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط نمایید. آرد را به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی درست شود. این خمیر نباید ورز داده شود و بلافاصله بعد از فرم گرفتن در کیسه پلاستیکی بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس به قطر نیم سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید و درسینی فر بچینید.

مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بزنید و رویشان کمی پودر پسته یا شکر رنگی بپاشید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید تا بپزد.

منبع: بیتوته

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پاستا سیخی، روش خلاقانه برای سرو پاستا

فراشپز- اگر علاقه‌مند به دستور‌های جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…

37 دقیقه ago

طرز تهیه چیپس خرمالو خشک روی بخاری

فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید در فصل…

1 ساعت ago

این شکلات ها را نخورید

فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنید. اگر روی برچسب…

2 ساعت ago

انواع حلوا برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگی‌های روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…

3 ساعت ago

با این غذاها افطاری جدید درست کنید

فراشپز- ماه رمضان فرصتی است برای نزدیک‌تر شدن به معنویات و بازنگری در روزمرگی‌ها، اما…

3 ساعت ago

دویماج؛ عصرانه لذیذ آذری‌ها

فراشپز- دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل…

4 ساعت ago