آشپزی

دستور تهیه پودینگ انار + فوت و فن‌ها

فراشپز- پودینگ‌ها دسرهایی با بافت لطیف و نرم هستند که بیشتر سلیقه‌ها آنها را به عنوان یک دسر شیرین و خوش‌طعم می‌پسندد. پودینگ انار یکی از دسرهای محبوب پاییز و زمستان است.

تهیه پودینگ انار در خانه راحت و بی‌دردسر است اما نتیجه آن، یک دسر خوش‌طعم سالم و خانگی خواهد بود.

نام: پودینگ انار

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

آب انار: ۲ لیوان

دانه انار: به میزان لازم

خامه فرم‌گرفته: ۱۵۰ گرم

وانیل : نوک قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت : ۴ قاشق غذاخوری

شیر پرچرب : ۲ قاشق غذاخوری

ژلاتین : ۲ ورق

شکر یا پودر قند: ۵۰ گرم

روش تهیه:

۱- آب انار و وانیل را همراه پودر قند و پودر نشاسته در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.

۲- با اضافه‌کردن شیر، هم‌زدن مواد روی حرارت را تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد ادامه دهید.

۳- خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید بافت انار شبیه فرنی باشد.

۴- ژلاتین را در کمی آب حل و به مواد پودینگ اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مناسب بریزید و روی آن دانه‌های انار قرار دهید.

نکته: بهتر است پودینگ را قبل از سرو کمی در یخچال بگذارید تا سفت شود.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

مرغ سوخاری را با این روش ویژه و آسان درست کنید و لذت ببرید

فراشپز- مرغ سوخاری یا کنتاکی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که…

18 دقیقه ago

روزانه چند وعده غذا بخوریم؟؛ شام را بعد از این ساعت نخورید

فراشپز- خیلی از افراد خودسرانه، یکی از وعده‌های غذایی خود را حذف می‌کنند. موضوعی که…

50 دقیقه ago

وا نرفتن کوفته با این روش + دستور اصلی پخت همراه با نکات طلایی

فراشپز- آنهایی که در درست کردن کوفته ناکام مانده اند قطعا می دانند اضافه کردن…

1 ساعت ago

طرز تهیه کیک فرزیه، کیک خوشمزه و خاص فرانسوی

فراشپز- کیک فرزیه نوعی کیک فرانسوی بسیار خوشمزه و متفاوت است که در تریکب با…

2 ساعت ago

یک نکته عجیب درباره زیتون سیاه، روغن زیتون برای آشپزی مناسب است؟

فراشپز- امروز مصادف با روز جهانی درخت زیتون است که میوه آن در ایران به…

2 ساعت ago

۵ مکمل غذایی سالم برای دیابتی‌ها را بشناسید

فراشپز- بیماران دیابتی با محدودیت‌هایی در خورد و خوراک روبرو هستند. چه چیزی بخوریم و…

3 ساعت ago