آشپزی

دستور تهیه پودینگ انار + فوت و فن‌ها

فراشپز- پودینگ‌ها دسرهایی با بافت لطیف و نرم هستند که بیشتر سلیقه‌ها آنها را به عنوان یک دسر شیرین و خوش‌طعم می‌پسندد. پودینگ انار یکی از دسرهای محبوب پاییز و زمستان است.

تهیه پودینگ انار در خانه راحت و بی‌دردسر است اما نتیجه آن، یک دسر خوش‌طعم سالم و خانگی خواهد بود.

نام: پودینگ انار

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

آب انار: ۲ لیوان

دانه انار: به میزان لازم

خامه فرم‌گرفته: ۱۵۰ گرم

وانیل : نوک قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت : ۴ قاشق غذاخوری

شیر پرچرب : ۲ قاشق غذاخوری

ژلاتین : ۲ ورق

شکر یا پودر قند: ۵۰ گرم

روش تهیه:

۱- آب انار و وانیل را همراه پودر قند و پودر نشاسته در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.

۲- با اضافه‌کردن شیر، هم‌زدن مواد روی حرارت را تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد ادامه دهید.

۳- خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید بافت انار شبیه فرنی باشد.

۴- ژلاتین را در کمی آب حل و به مواد پودینگ اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مناسب بریزید و روی آن دانه‌های انار قرار دهید.

نکته: بهتر است پودینگ را قبل از سرو کمی در یخچال بگذارید تا سفت شود.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago