فراشپز- پودینگها دسرهایی با بافت لطیف و نرم هستند که بیشتر سلیقهها آنها را به عنوان یک دسر شیرین و خوشطعم میپسندد. پودینگ انار یکی از دسرهای محبوب پاییز و زمستان است.
تهیه پودینگ انار در خانه راحت و بیدردسر است اما نتیجه آن، یک دسر خوشطعم سالم و خانگی خواهد بود.
آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
آب انار: ۲ لیوان
دانه انار: به میزان لازم
خامه فرمگرفته: ۱۵۰ گرم
وانیل : نوک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت : ۴ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب : ۲ قاشق غذاخوری
ژلاتین : ۲ ورق
شکر یا پودر قند: ۵۰ گرم
۱- آب انار و وانیل را همراه پودر قند و پودر نشاسته در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
۲- با اضافهکردن شیر، همزدن مواد روی حرارت را تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد ادامه دهید.
۳- خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید بافت انار شبیه فرنی باشد.
۴- ژلاتین را در کمی آب حل و به مواد پودینگ اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مناسب بریزید و روی آن دانههای انار قرار دهید.
نکته: بهتر است پودینگ را قبل از سرو کمی در یخچال بگذارید تا سفت شود.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…