فراشپز- چیزکیک انار با بافت لطیف و خامهای، طعم ترش و شیرین و رنگ جذاب، یکی از بهترین کیکهایی است که میتوانید پاییز و زمستان در خانه درست کنید.دستور تهیه چیزکیک انار خانگی را برایتان آموزش دادهایم.
چیزکیک انار با سادهترین مواد اولیه و بدون نیاز به داشتن مهارت شیرینیپزی و کیکپزی، در کمترین زمان ممکن آماده میشود. پس دست به کار شوید و این کیک خوشطعم را برای اعضای خانواده درست کنید.
آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
انار: یک عدد
بیسکوئیت گندمی سبوسدار: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
شیر عسلی: ۴۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر ژله انار: یک بسته
آب انار: یک لیوان
شکر: یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
۱. بیسکوئیت سبوسدار را داخل مخلوطکن بریزید تا پودر شود. کره آبشده را به آن اضافه و مواد را دوباره مخلوط کنید.
۲. قالب کمربندی را چرب کنید و خمیر را کف آن فشرده کنید. قالب را ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید.
۳. ژله را در یک لیوان آبجوش حل کنید. آن را همراه شکر، نشاسته و آب انار روی حرارت بگذارید.
۴. پنیر خامهای، شیر عسلی و وانیل را هم بزنید تا یکدست شوند. روی لایه خمیری یک لایه مخلوط پنیری و بعد مخلوط ژلهای و دانه انار بریزید و سپس آنها را در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
نکته: میتوانید در لایه خمیری کمی آب انار بریزید تا لایه صورتی ظاهر کیک را متفاوت کند.
منبع: همشهری
فراشپز- خورشتهای ایرانی یکی از اصلیترین و محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور…
فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…